2821
2789
عنوان

رشد جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 40 پست
این هفته قراره برم سونو ببینم چقد شده به امید خدا.بستنی ها اثر کرده یا نه😃.کجا زایمان کردی؟ چطوریا ...

من گیلانم

من چون طبیعی بودم بیمارستان دولتی رفتم 

ومن ۳روزازموعدزایمانم گذاشته بودباآمپول فشاردخملم اومدمن ۳.۵بعدازظهربستری شدم ۶.۵صبح زایمان کردم تاساعت۴صبح دردام قابل تحمل بودولی بعدش دیگه دردا ول نمیکردن تاوقتی که زایمان کردم همه دردام تموم شدن ولی اصلاازطبیعی بودنم ناراضی نیستم چون سریع سرپاشدم راحت به بچم شیردادم فقط بخیهام یکم اذیتم میکنن

امیدت فقط به اون بالایی باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من گیلانم من چون طبیعی بودم بیمارستان دولتی رفتم  ومن ۳روزازموعدزایمانم گذاشته بودباآمپول فشا ...

خدا گل دخترتو برات حفظ کنه.امیدوارم زایمان راحتی داشته باشن همه و شما هم هیچوقت به مشکل برنخوری

رفیقم بود 
خدا گل دخترتو برات حفظ کنه.امیدوارم زایمان راحتی داشته باشن همه و شما هم هیچوقت به مشکل برنخوری

مرسی عزیزم اگه آستانه دردت بالاس که طبیعی بیارولی اگه آستانه دردت پایینه طبیعی بااپیدورال بیار

مرسی عزیزم اگه آستانه دردت بالاس که طبیعی بیارولی اگه آستانه دردت پایینه طبیعی بااپیدورال بیار

خودم که طبیعی میخوام حتی بدون اپیدورال و پمپ.ایشالا که بتونم.آستانه تحملمم که تا الان برای دردایی که دیدم بالا بوده اما هیچکس نمیدونه زایمانش چطوره

رفیقم بود 
خودم که طبیعی میخوام حتی بدون اپیدورال و پمپ.ایشالا که بتونم.آستانه تحملمم که تا الان برای دردایی که ...

زایمان طبیعی خوبیش اینه هرچقدم دردداشته باشه میدونی مثلاتا۲ساعت دیگه تموم میشه وسزارین تازه بعدش شروع میشه خیلی بده یه هم اتاقی سزارین داشتم تاصبح ناله میکردبااینکه زایمان دومش بودنه میتونست تکون بخوره نه میتونست بره دستشویی نه میتونست غذابخوره اصلایه وضعی بود

ایشالله زایمانت راحت باشه گلم

زایمان طبیعی خوبیش اینه هرچقدم دردداشته باشه میدونی مثلاتا۲ساعت دیگه تموم میشه وسزارین تازه بعدش شرو ...

فدات بشم.آره بابا سزارین داستان زیاد دارهخدا به داد همه باردارا برسه و به همه اونایی که میخوان هم این لذت رو بده

رفیقم بود