2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 23 پست
 امن هفته دیگ میام مسافرت مشهد..جاهای دیدنی یا مراکز خریدشو چی پیشنهاد میکنین..؟؟؟استارتر بااجا ...

از چه کسی هم پرسیدی عزیزم   اگه از شهر بزرگ میای به نظرم بازار رضا و بازارهای اطراف حرم واست جذاب تر باشن ولی اگه قصد خرید داری الماس شرق و چند تا بازارهای کنارش خوبن.لباس مارک و برند میخوای هم برو خیابون راهنمایی و احمد اباد پاساژ خورشید و مجتمع التون!

طرقبه و شاندیز هم حتما برو!

میدان جانباز هم چند تا مرکز خرید بزرگ داره اونجا هم تونستی بیا

ایشالله به سلامتی بیای و برگردی و خوش بگذره

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چه کسی هم پرسیدی عزیزم     اگه از شهر بزرگ میای به نظرم بازار رضا و بازارهای اطراف حرم ...

خوب گیرت آوردم😇😇😇🤗ممنونم گلم

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

قم که با اهواز فرق نداره هر دو اب و هوای بدی دارن مشهد بد نیست خوبه ولی با شناختی که از مردم مشهد و شیراز دارن شیرازی ها ادم های خوب و مهمان نواز تری هستن البته به مشهدی ها برنخوره ما نصف فامیل مشهد هستن واصالتا مشهدی هستیم .به لحاظ اب و هوا مشهد هوای بهتری داره تا شیراز امکانات هر دو خوبن مشهد هم شهر انچنان مذهبی نیست شیراز رو نمیدونم تا چه حد راحت و ازادن ولی مشهد همه جورش هست از مذهبی بگیر تا غیر مذهبی در ضمن فکر میکنم اجاره خونه یا حتی خرید خونه تو مشهد سخت تره  قیمت شیراز رو نمیدونم.

اهواز

خانوممی اکثر اهوازیا وقتی مهاجرت میکنن گزینه اولشون کرج هست نصف بیشتر کرج ینی اهوازین.ولی بین این سه تا گزینه خودتون شیراز بهتره واسه زندگی.مشهد و قم جوش خیلی مذهبیه اذیت میشین مخصوصا قم که اصلا