2777
2789
عنوان

جدل بر سر خدا 😞

140 بازدید | 14 پست

از زمانی ڪه بشر توانست

وقایع را ثبت و ضبط ڪند،

دیگر

نه عصا مارشد

نه دریا شڪافت

نه ڪودکی بی پدر متولد شد

نه مرده ایی زنده شد

نه انسانی در دل ماه رفت

نه انسانی با حیوان سخن گفت

نه انسانی سوار بر قالیچه پرواز ڪرد

نه آتشی گلستان شد

نه پیامبری ظهور کرد !!!!!

برای خداوند فرقی ندارد که تو برایش نماز بخوانی یا نه !

برایش روزه بگیری یا نه !

فرقی ندارد چقدر برای عزیزانش

ضجه زده باشی !

اما اینها برای من و تو فرق می کند .

و این فرق زمانی شروع شد که من و تو بر سر خدایمان جدل کردیم ،من گفتم من

با ایمان ترم تو گفتی من!

و فراموش کردیم که خدای هر دویمان

یکی ست فقط راه اتصالمان به او فرق دارد.

به راه های اتصالی یکدیگر به خدا دست نزنیم !

اجازه بدهیم هر کس به گونه ی خودش به خدایش وصل شود

نه به شیوه ما!

خداوند عارف عاشق می خواهد

نه مشتری بهشت ...

خداوندبرای ماپیامبرفرستادتامابدانیم ازچه راهی به اومتصل شویم راهی که اوطبق حکمت خودش ازماخواسته نه اینکه هرکس ازراه خودش برود که اگراینطوربودکه هرکس ارراه خوداتصال پیداکند هیچ پیامبری فرستاده نمیشد

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

وخداوندعارف عاشق نمیخواهدبنده مخلص بی چون وچرامیخواهد که مشتری بهشت نباشدلایق بهشت باشدوپاداش بندگیش بهشت باشد

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداوندبرای ماپیامبرفرستادتامابدانیم ازچه راهی به اومتصل شویم راهی که اوطبق حکمت خودش ازماخواسته نه ا ...

از كجا معلوم پيامبري وجود داشته؟؟ قران تحريف شده چه برسه....

از كجا معلوم پيامبري وجود داشته؟؟ قران تحريف شده چه برسه....

استغفرالله یعنی شمااین همه پیامبرروتکذیب میکنید

عزيزم من قبول ندارم امام ها و اين صحبت هارو 🙂 خواهشاً اصرار نكنين كه بي فايده ست. 

خوب دلیل ومنطق تواین زمینه زیادهست والبته قانع کننده که البته قلبی آگاه وگوش شنوامیخواد.ولی چه میشه کردخداوندانسانهاروآزادکذاشته تاراه زندگیشون روخودشون انتخاب کنند طبق گفته خودتون بی فایده ست 

خوب دلیل ومنطق تواین زمینه زیادهست والبته قانع کننده که البته قلبی آگاه وگوش شنوامیخواد.ولی چه میشه ...

عزيزم شايد ايمان من از شما قوي تر باشه... نه متاسفانه دليل و برهان قانع كننده اي وجود نداره كه وجود پيامبر ها رو تاييد كنه. 

قضاوت خوب نيست... 

البته من حرفی ازایمان نزدم وادعایی هم بابت ایمان خودم ندارمواگه نوشته منودرست خونده باشین قضاوتی هم نکردم درمورددرمورددلیل وبرهان قانع کننده هم شایدبهترباشه به چندنفرکه دراین رابطه سررشته داشته باشن یاکتابهای مربوط مراجعه کنین بعدصحبت کنیم

البته من حرفی ازایمان نزدم وادعایی هم بابت ایمان خودم ندارمواگه نوشته منودرست خونده باشین قضاوتی هم ...

خب عزيزم من قبول ندارم دليلي هم مداره مشورت كنم. شما يه سند موثق بيار براي من

شماظاهرادوس داریدفقط قضیه روکش بدین وگرنه اگرواقعادنبال اثبات این چیزابودیدمیدونستیداینجا( نی نی سایت)جای بحث ومباحثه علمی وفقهی نیس توی این تاپیک فقط منو شماییم پس قبول کنیداینجا جای این طورمباحث نیست 

عزيزم من قبول ندارم امام ها و اين صحبت هارو 🙂 خواهشاً اصرار نكنين كه بي فايده ست.  

البته اصلا هم نميخواستم اوصياء رو به شما ثابت كنم چون ثابت شده هستن 

و اگر كسي دنبالش باشه ميتونه بفهمه.

مگر في قلوبهم مرض...

گذاشتم اگر چندتا خانوم خانه دار ك سرشون گرم بچس ميخونن براشون شبهه ايجاد نشه!.

و در آخر اميدوارم مصداق بارز صم بكم عمي فهم لايعقلون نباشيد.

موفق باشيد.

گفته بودم ك تورا دوست ندارم ديگر. درد آنجا عميق است كه به حاشا برسد...
البته اصلا هم نميخواستم اوصياء رو به شما ثابت كنم چون ثابت شده هستن  و اگر كسي دنبالش باشه ميت ...

چقدر بيشعوريد كه اينطوري راحت ميگين في قلوبهم مرض. واقعاً ادم حالش بهم ميخوره از شما مسلمونا