2777
2789
عنوان

هنوز نفهميدم قضيه چيه

223 بازدید | 10 پست

يه روز بعد از پري كه تيتر دادم ١٨١بود

بعد از ١٣روز امروز ازمايش دادم شده ٥٧٤

اين يعني چي؟

لك بيني هم دارم

تو سونو ساك ديده نشده

نه تو لوله

نه تو رحم

الانم برام واژينال نوشت

بچه ها چيكار بايد كنم الان؟

يعني چي اين عدد و رقما

من بارداري اولمه

هيچي بلد نيستم

دكترا هم هر كدوم يه چيزي ميگن

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان

احتمال بارداری شیمیایی هست تو نت بزن

یعنی هورمون ترشح شده تو خون ولی بارداری نیستی

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔

بتات پایینه گلم

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو سونو تا مشخص بشه

تيتر بتا نشون ميده بارداري

اما چرا ساك ديده نشده نميدونم

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
احتمال بارداری شیمیایی هست تو نت بزن یعنی هورمون ترشح شده تو خون ولی بارداری نیستی

اخه سطح هورمون رفته بالا،ولي خيلي كم

تو بارداري شيميايي

هم اينجوريه؟؟

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
نشونه چيه؟؟

دکتر به من گفت بتای پایین نشون دهنده سقط هست

انشالله برای شما اینطور نیست

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
منم لك بيني دارم

توکلت به خدا باشه وحتما مرتب دکتر برو

اخه سطح هورمون رفته بالا،ولي خيلي كم تو بارداري شيميايي هم اينجوريه؟؟

در هر صورت اگر ساک دیده نشه  طبیعی نیست 

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔