2777
2789
عنوان

بگم به خانواده شوهر؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2232 بازدید | 155 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تفننی هفته ای سه بار؟

معتاده دگ 

ب اونا نگو چون روش باز بشه دگ علنی میکشه

Everything I want I have.Money, notoriety and rivieras.I even think I found God.In the flash bulbs of the pretty cameras.Pretty cameras, pretty cameras Am I glamorous? Tell me am I glamorous

اتفاقاً عزیز دلم از الان پافشاری کنم هم به خانواده اش به او هم به شوهرت فشار بیار بگو اگه نزاری کنار برای همیشه منو از دست میدی ببین اگه از الان جلوشو بگیری خیالت راحت چند سوال دیگه خیلی چیزای دیگه میره تریاک شیشه شیشه شیشه اش  دیگه مواد های دیگر اگه واقعا زندگی تو دوست داری شوهرت رو دوست داری از الان پافشاری کند جلوشو بگیر و گرنه بعدها دودش تو چشم خودت میره و خدایی نکرده از آبشو تو میکشی

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

با اين همه كمالات رفته دنبال اعتياد عجيبه پس بهتره به حال خودش ولش نكنى چون ممكنه طى سالهاى آينده حسابى غرق بشه و زندگيتون نابود بشه اگه فكر ميكنى حرف پدرشوهرت موثره باهاش در ميون بذار  ولى بگو جورى وانمود كنه كه انگار خودش متوجه شده،زودتر تركش بديد

ابتدا با یک روانشناس حاذق مشورت کن که اگرم قرارشد پدرش بدونه با کمک روانشناس گفته بشه که اونام بتونن منطقی برخوردکنن وبهشون شک وارد نشه.من حیث المجموع قضیه روجدی بگیر

خواهرای خوبم لطفا برا حاجت روا شدنم یک صلوات مهمونم کنین،ممنونم
میانگین گفتم شایدم کمتر😢چون مسافرت که میریم ده روز اینا ،دسترسی نداره حالشم خوبه😢

میندازه بالا خخخخ

Everything I want I have.Money, notoriety and rivieras.I even think I found God.In the flash bulbs of the pretty cameras.Pretty cameras, pretty cameras Am I glamorous? Tell me am I glamorous

بهشون بگو، تا اگه روزی فهمیدن شما رو سرزنش نکنن که چرا نگفتی، اما بگو گاهی که با دوستاشه، دوستم هفته‌ای ۳ بار کم نیست. جلوشو هرجور که تونستی بگیر.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸