2777
2789
عنوان

بگم به خانواده شوهر؟😢

2232 بازدید | 155 پست

خانمها من دوساله ازدواج کردم،شوهرم از همه نظر عالیه،تحصیلکردست،معاون بانکه،زندگیمون خیلی خوبه،اخلاق شوهرمم عالیه،اما بعد ازدوآج فهمیدم همسرم تفننی یعنی تقریبا هفته ای سه بار تریاک میکشه،اما تو خونه اصلا جای دیگه پیش دوستش میره، من از بوی لباساش فهمیدم و خودش هم اعتراف کرد،خانواده همسرم سرشناس و بافرهنگن اصلا تو خانوادشون حتی سیگاریم نداشتن،پدرشوهرم انقد باکلاسو شیکه متنفره از این چیزا😭نمیدونم چرا شوهرم رفته سمت این چیزا،خودش گفت چند ساله یعنی قبل ازدوآج تفننی و تفریحی این کارو میکنه،اصلا به قیافش یک درصدم نمیاد هیچکی باورش نمیشه اگه بگم،من فقط تو دلم ریختم بهشم که میگم نکن بزار کنار،میگه مگه من برات تو زندگی کم گذاشتم،این تفریح منه😭من خیلی گفتم از پسش بر نیومدم بزاره کنار،حالا به نظرتون به پدرشوهرمه مادرشوهرم بگم؟؟؟از باباش حساب میبره،شاید حرف اونو گوش کنه،اگرم بگم اونا نابود میشن از غصه چون تک پسرشونه😭نمیدونم چکار کنم😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه پدر شوهرت منطقیه یه بار بهش بگو شاید الان بتونه جلوی شو بگیره اگه نگی ممکنه بعدها بگن چرا زودتر بهمون نگفتی 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

بستگي به خانوادش داره.چون خيليا مقصر رو عزوس ميدونن و اصلا هيچوقتم پسرشون و خراب نميكنن و تو يهترين حالت باور نميكنن و نشون نميدن كه باور كردن

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

نه فعلا نگو.. 

همه تلاشتو بکن.. با رفتار خوش.. زبون خوش‌.. قهر.. دعوا. 

بعد بهش بگو اگه ترک نکنی به پدرت میگم.. 

این اخظار رو از قبل بهش بده

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

عاقبتش میشه مثل یکی از اقوام ما..

اول تفننی شروع کرد و الان صبح و ظهر و شب پای بساطشه..

خانوادش دیگه نمیبیننش..

بهتره موضوع رو جدی بگیری و وادارش کنی ترک کنه

....Ever since I lost hope, I live much more happier