خانمها من دوساله ازدواج کردم،شوهرم از همه نظر عالیه،تحصیلکردست،معاون بانکه،زندگیمون خیلی خوبه،اخلاق شوهرمم عالیه،اما بعد ازدوآج فهمیدم همسرم تفننی یعنی تقریبا هفته ای سه بار تریاک میکشه،اما تو خونه اصلا جای دیگه پیش دوستش میره، من از بوی لباساش فهمیدم و خودش هم اعتراف کرد،خانواده همسرم سرشناس و بافرهنگن اصلا تو خانوادشون حتی سیگاریم نداشتن،پدرشوهرم انقد باکلاسو شیکه متنفره از این چیزا😭نمیدونم چرا شوهرم رفته سمت این چیزا،خودش گفت چند ساله یعنی قبل ازدوآج تفننی و تفریحی این کارو میکنه،اصلا به قیافش یک درصدم نمیاد هیچکی باورش نمیشه اگه بگم،من فقط تو دلم ریختم بهشم که میگم نکن بزار کنار،میگه مگه من برات تو زندگی کم گذاشتم،این تفریح منه😭من خیلی گفتم از پسش بر نیومدم بزاره کنار،حالا به نظرتون به پدرشوهرمه مادرشوهرم بگم؟؟؟از باباش حساب میبره،شاید حرف اونو گوش کنه،اگرم بگم اونا نابود میشن از غصه چون تک پسرشونه😭نمیدونم چکار کنم😭
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.