2777
2789

بچه بین دونیم تا سه و نیم طبیعی هست بالای چهار کیلو یعنی شما مستعد قند هستی .بعد من از دکتر  پرسیدم گفت ژ ژنتیک هست مامانت بچه چند کیلویی زاییده ؟ تو هم همون قدر ی میز ایی

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه بین دونیم تا سه و نیم طبیعی هست بالای چهار کیلو یعنی شما مستعد قند هستی .بعد من از دکتر  پر ...

مامانم که بچه هاش درشت بودن .اما من بچه اولم سه کیلو بود.اما ماشالله دختر خاله هام هر کدوم بچه هاشون 4و700 بودن هیچ مشکل قندیم نداشتن

بچه بین دونیم تا سه و نیم طبیعی هست بالای چهار کیلو یعنی شما مستعد قند هستی .بعد من از دکتر  پر ...

مامان من بچه هاش ۲.۵ بودن ولی بچه های خواهرم ۳۷۰۰ بودن. آنقدر تفاوت طبیعیه؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
مامانم که بچه هاش درشت بودن .اما من بچه اولم سه کیلو بود.اما ماشالله دختر خاله هام هر کدوم بچه هاشون ...

ماشاالله انشاالله شما هم میاری .من چیزی که دکتر م گفته بود و گفتم .من خالم بچه اولش پنج کیلو بود الان که شصت و خورده ایی سن داره دیابت داره وقتی می گن مستعد ه حتمآ قرار نیست توی جوانی ولی مطمئنا دیابت می گیره

بنظر من اصلا ربطی به مادر نداره هرکس یه جوریه.من خودم هیکل پرو وقد بلندی دارم .ولی بچم همش 3 کیلو بود.اما دیدم که خیلی از خانوما ی ریزه میزه بچه هاشون خیلی درشت میشه 

ماشاالله انشاالله شما هم میاری .من چیزی که دکتر م گفته بود و گفتم .من خالم بچه اولش پنج کیلو بود الا ...

خخخخخخ همه این حرفاتون منطقیه ومن قبولش دارم اما خب دلمم بچه تپلی میخواد

بنظر من اصلا ربطی به مادر نداره هرکس یه جوریه.من خودم هیکل پرو وقد بلندی دارم .ولی بچم همش 3 کیلو بو ...

اره. زندابی من با قد ۱۶۰ مآه آخر بارداری ۵۹ کیلو شده بود. کلن ۸ کیلو زیاد کرد. بچه آورد ماشالله ۳۹۰۰ درشت و سفید. همه میگفتن این کجا جا داده بودی پ😂😂😂😂

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

تمام بچه های مادرتون ؟ یعنی یکیشون هم بالاتر نبود ؟ دکتر به من گفت کاملا ژنتیک هست .حتی مثال زد یه خانم افغانی مریضش بوده بچه هاش همه چهار کیلو به بالا بودن ازش پرسیدن چی می خوری ؟ گفته نون و گوجه

تمام بچه های مادرتون ؟ یعنی یکیشون هم بالاتر نبود ؟ دکتر به من گفت کاملا ژنتیک هست .حتی مثال زد یه خ ...

ما کلن دوتا دختریم. من ۲۴۰۰ بودم خواهرم ۲۵۰۰ . خیلی ریز بودیم ولی مامانم مثلا ۲۰ کیلو اضافه کرده بوده و تغذیه خوب.

ولی بچه های خواهرم....ماشالله. دکتر سونو به منم  گفت بچت درشته. با اینکه تازه هفته ۲۷ ام

ما کلن دوتا دختریم. من ۲۴۰۰ بودم خواهرم ۲۵۰۰ . خیلی ریز بودیم ولی مامانم مثلا ۲۰ کیلو اضافه کرده بود ...

ماشاالله انشاالله به سلامتی .بعد بچه های خاله تون چی ریز بودن یا درست؟ 

ماشاالله انشاالله به سلامتی .بعد بچه های خاله تون چی ریز بودن یا درست؟ 

من ۸ تا خاله دارم😃😃😃 همشون کلی بچه . یکی ریز یکی درشت... درهمن