2777
2789
اشتباه میکنیم به خدا من دو سال و پنج شش ماه که دارم دارو مصرف می کنم هزارجور نذر و نیاز کردم هنوزم ب ...

آره بخداحق باشماس من مدام آیه الکرسی میخونم مدام صلوات میفرستم نذرکردم تاآخرزایمانم صلوات وآیه الکرسی بخونم الهی شکرش ک همین فسقلیارو داده برام دعاکنید یکم استرس وفکر الکی دورشه بخداناشکر نیستم ومیدونم خداهرچیزی صلاحم باشه میده 🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی نی نی نداری؟؟؟

نه عزیزم تحت درمانم دعا کن واسم اینشالله ماه جدید باردار باشم

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
نه عزیزم تحت درمانم دعا کن واسم اینشالله ماه جدید باردار باشم

ایشالله عزیزم میشی خداخیلی بزرگه بخدامن ب درگاهش شاکرم گ لطفش شامل حال بنده هاشه توام ب امید خدامیای خبرای خوش میدی 😍

کاش همینجوری ک میگی بشه راستش نیتم برای نی نی پسمل بوده میگن کله پاچه بازکردن دختر ایشالله سالم باشه ...

اتفاقا من دوس دارم بچه اولم هرچی هست دومی هم همون بشه که همبازی و همراه هم‌باشن دو تا جنس مختلف فقط دردسر داره واسه پدر مادر چون همش تنهان

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

چرا به زور پیسر میخواید!فرداروز اون دختر باشه مطمئنا کمتر دوسش خواهید داشت ظلم نکنید به بچه خدا بخواد پسر میده دیگه مگه دختر داشتن بده!چیزیو زوری از خدا نخوایید  الان من تک دختر خانوادم به زور بهم محبت میکنن چون دخترم.تورو خدا نکنید اون بچه روح داره زوری نخوایید خدارو خوش نمیاد

ایشالله عزیزم میشی خداخیلی بزرگه بخدامن ب درگاهش شاکرم گ لطفش شامل حال بنده هاشه توام ب امید خدامیای ...

انشالله گلم ممنون عزیزم خدا از زبونت بشنوه

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊