2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه می کنی عزیزم استراحت کم خورد و خوراک کم استرس زیادی همه اینارو بچه تاثیر میذاره همه اینا رو اعصاب فردای بچه تاثیر میزاره حداقل به خاطر بچه تو هم که شده سعی کن به خودت بیایی سعی کن آرامش خودت حفظ کنی سعی کن خوراک تو بیشتر کنی اون چه گناهی داره 

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
استرس واسه چی؟ مگه مشکلی داری تو بارداریت؟

سردرددارم کمردردتوی رحمم دیشب یهو‌میزد ک فک کردم عفونته خوابم نبرد یکمم بخاطر جنسیتش اماایشالله سالم باشه اول هرررچیزی نی نیم😓

اشتباه می کنی عزیزم استراحت کم خورد و خوراک کم استرس زیادی همه اینارو بچه تاثیر میذاره همه اینا رو ا ...

یه دختر دارم سر اون اینجوری نبودم نمیدونم چ مرگم شده آخه😔انقدراهستن نی نی گیرشون نمیاد چرادلم اینجوری شده آرامش ندارم😓

سردرددارم کمردردتوی رحمم دیشب یهو‌میزد ک فک کردم عفونته خوابم نبرد یکمم بخاطر جنسیتش اماایشالله سالم ...

منم. خیلیییییییی استرس داشتم همش گریه میکردم کم کم که بری ماههای بالاتر استرس کمتر میشه عزیزم

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
سردرددارم کمردردتوی رحمم دیشب یهو‌میزد ک فک کردم عفونته خوابم نبرد یکمم بخاطر جنسیتش اماایشالله سالم ...

اینا که همش طبیعیه 

سعی کن ریلکس کنی چون استرس برای جنینت خوب نیست

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
منم. خیلیییییییی استرس داشتم همش گریه میکردم کم کم که بری ماههای بالاتر استرس کمتر میشه عزیزم

کاش همینجوری ک میگی بشه راستش نیتم برای نی نی پسمل بوده میگن کله پاچه بازکردن دختر ایشالله سالم باشه نینیم دخترم شیرینه بخداناشکرنیستم ولی دلم میکشه آخه علایمم مثل نی نی دخمل نیس حتی رژیم پسرزایی گرفتم دیگه باقیش باخداست😔

یه دختر دارم سر اون اینجوری نبودم نمیدونم چ مرگم شده آخه😔انقدراهستن نی نی گیرشون نمیاد چرادلم اینجو ...

اشتباه میکنیم به خدا من دو سال و پنج شش ماه که دارم دارو مصرف می کنم هزارجور نذر و نیاز کردم هنوزم باز هم منتظرم هنوزم درگاه خدا ناامید نشدم از خودم فقط یه بچه صحیح و سالم می خوام هرچی که باشه به خدا من شوهرم بال بال میزنه واسه یه بچه پیشین و شکر گذار خدا باش که بهت این هدیه بزرگو داده بشین ذکر بگو قران بخون هم دلت آروم میشه هم استرس کم میشه

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊