2777
2789
عنوان

این چه وضشههههه اخه

145 بازدید | 10 پست

چرا وضعیت بهداشت و درمان اینجوریه از دیشب منو برا عمل اماده کردن امروز میگن اصلا احتیاج ب عمل نیست با دارو رفع میشه 

دکترا باهم بحثشون شده 

البته اون دکتری ک میگه احتیاج ب عمل نیست مدرکش از دانشگاه رتبه 1 امریکاس!!!!!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی از پرستارا ب شوهرم گفته  

اون دکتری ک عمل تجویز کرده با اون دکتر دیگه یه مدته مشکل داره  فقط برا این ک بگه تشخیص اشتباهه هر کاری مییکنه 😨😨😨مگه مردم بازیچه اننننن

اخه یه بیماری معمولی نیست ک اینجوری رفتار میکنن چطور دوتا پزشک نظراتشون تو یه موضوع ب این واضحی متفا ...

من سر ی عمل معمولی کلی بیمارستان رفتم اونجا تازه فهمیدم ک بعضی دکترا کلا هیچی بارشون نی😐

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
من سر ی عمل معمولی کلی بیمارستان رفتم اونجا تازه فهمیدم ک بعضی دکترا کلا هیچی بارشون نی😐

اخه اگه پزشک عمومی بود تعجب نمیکردم دیگ فوق تخصص !!!!!

ب من دیروز عصر گفت اگ زربانت عادی نشه باید فوری عمل بشی صبح قرار بود ازمایشارو انجام بدم دکتر دیگ احوالپرسی کرد حلالیت خواستم دهنش وا موند گفت اصلا اسمت تو عملای اورژانسی نرفته با این علائمی ک داشتی فقط یه قرص دیگ ب داروهات ب مدت یه ماه اضافه میشه😐

اخه اگه پزشک عمومی بود تعجب نمیکردم دیگ فوق تخصص !!!!! ب من دیروز عصر گفت اگ زربانت عادی نشه باید ف ...

من کیست داشتم رفتم دکتر یکی گفت کلیت برام تقویتی نوشت😂😂

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست