2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 31 پست
من ليسانسم و شوهرم فوق ليسانس به نظرم مهم نيست چون واقعا هم فكر و هم نظريم و تفاهم داريم برادرم دكت ...

منظورم اختلاف تحصیلی خیلی زیاد لیسانس با سیکل مثلا 

زندگی درک همین اکنون است .....

من اطرافم نديدم ولى سطح اختلاف تحصيلى بالا خوب نيست . باز ديپلم خوبه ولى سيكل خيلى پايينه . گاهى اوقاتم طرف اهل مطالعه است و بنابه دلايلى نتونسته درسشو بخونه . گاهى استثنا وجود داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من خودم لیسانس شوهرم سیکل..

خیلی خوشبختیم دوسم داره . وفاداره . کاریه . ب فکر زن و زندگیه ... پول تو جیبی میده مسافرت میریم خوش قلبه احترام گذاره ... تنها بدیش اینه ک اگر من عصبانی بشم اون از من بدتر میشه که چرا یعنی من عصبانی شدم اخم کردم ...

از لحاظ فکری هم یه خورده بسته ست تعصب داره ولی خیلی گیر نیست

باهم خوشبختیم ولی رفتاراش شبیه یه آدم تحصیلکرده نیست مثلا بلند بلند حرف میزنه خیلی مودب و خوب حرف نمیزنه ک مثلا تو جمع یه لغت بدو ک میخواد بگه یه ببخشید یا بلا ب نسبت پشتش نمیگه ...

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

آره تاثیر داره اما باتحصیلات عالیه نه. چون خیلیا تحصیلات بالایی دارن اما شعورودرک اجتماعی شون پایینه وبرعکس بعضیا تحصیلات آنچنانی ندارن اما به قول قدیمیا دنیا دیده ان توی جامعه گشتن نبایدشخصیت آدما رو با مدرک تحصیلیشون سنجیدباید باشخص برخورد داشت وببینی دیدگاه های درونیش چیه من نمیگم تحصیلات تاثیر نداره اما نه اونقدر که تشکیل دهنده شخصیت آدما باشه.

اتفاقا فاميل ما همينطوره شوهرش سيكل خودش ليسانس خيليم خوبن باهم،ربطي نداره،من خودم تحصيلات ملاكم نبود اصلا فقط شعور و معرفت و اخلاق

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️
به نظر من اگه زن تحصیلات بالاتری داشته مشکل پیش میاد. یه مشاور بود میگفت خیلی خیلی کم موافقت میشه که ...

آره تحصیلات نوع نگرش آدما رو به زندگی عوض می کنه و خیلی زود تغییرات رو می پذیرن 

نه اگه فهم ودرک متقابل وجود داشته له نظرات همدیگه احترام گذاشته بشه و بعد از ازدواج هی به رخ کشیده نشه که من لیسانسم و تو سیکلی هیچ مشکلی پیش نمیاد. 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....

اگه زن پایین تر باشه کمتر مشکل پیش میاد اما اگه مرد پایین تر باشه کاملا بسته به طرز فکر دو طرفه.

اینکه مرد احساس ضعف نکنه و تلاش نکنه که زنش محدود بشه ادامه تحصیل نده یا به هرروشی قصد توسری خور کردنشو نداشته باشه برای جبران حس کمتربودنش، زن اینو برتری نبینه و چماقش نکنه، سطح فکر و فرهنگشون یکی باشه میشه کنارهم خوب زندگی کنن اما تو بیشتر موارد یکی از این موضوعا باعث اختلافه البته همیشه استثنا هست.

سلام عزیزم از من به شما نصیحت زن و شوهر باید هم کف هم باشند از همه لحاظ تحصیلی اجتماعی فرهنگی اقتصادی و گرنه بعدا مشکل ساز میشه اونم اینقدر فاصله درسته بعضی وقتا استثنا هست ولی نه همیشه استثنا همیشه کمه یک در میلیون

سلام عزیزم از من به شما نصیحت زن و شوهر باید هم کف هم باشند از همه لحاظ تحصیلی اجتماعی فرهنگی اقتصاد ...

بله صد درصد هم کف بودن خیلی مهمه 

من لیسانسم شوهرم فک کنم دوم دبیرستان.

ولی خیلی بیشتر از صد تا دکتری میفهمه و باشعور و آنقدر قشنگ صحبت میکنه‌... مهم خود طرف‌ که مهم تحصیلات نیست.

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

من الان دارم برا ارشد میخونم شوهرم دیپلمه. از اولش مشکلی نداشتیم که مربوط به این داستان باشه.با ادامه تحصیلم حتی تا دکتری هم مخالفتی نداره.

ادب و شخصیت و آداب معاشرتشم از همه لحاظ عالیه و بنظرم این چیزا ربطی به تحصیل نداره به تربیت خانوادگی و پدر مادر مربوطه.منم اصلا اصراری نداشتم که درس بخونه چون هرکسی به یه چیزی علاقه منده . دلیل نمیشه چون من درس و دانشگاه دوست دارم اونم دوست داشته باشه..

وفاداری افراد و سلامت درون هیچ ارتباطی با سطح تحصیلات افراد نداره د ر صورتی در این شرایط زندگی موفقیت آمیز میشه که اون طرفی که تحصیلات پایین داره  در صد مطالعه خودشو بالا ببره و صرفا داشتن مدرک دانشگاهی نمی تونه ثابت کننده سطح درک بالا باشه چون من اینو موافقم که لطف خدا هم باید شامل حال آدم بشه همین سختی ها مشکلات آدما رو میسازن البته اگه روحیه تغییر پذیری در فرد وجود داشته باشه