2777
2789
عنوان

خوب نیستم

138 بازدید | 11 پست

دلم بد جور شکسته بعد از  اون خواستگاری خیلی ناامیدو افسردم حس هیچ کاری رو ندارم خیلی حس بدیه یکی بیاد سمتت بعد خودش بگه نمیخوادت پست بزنه من سرخورده شدم 

نمیتونم بهش فکر نکنم

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم
ازین موارد برای همه خیلی زیاد پیش میاد...دلیلی برای سرخوردگی نیست عزیزم...هموطنور ک شما یکیو میپسندی ...

اینش برام غیر قابله هضمه ک گفت عاشقمه بدون من زندگی براش سخته فرداش گفت من دیگ بهت نه اعتماد دارم ن علاقه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینش برام غیر قابله هضمه ک گفت عاشقمه بدون من زندگی براش سخته فرداش گفت من دیگ بهت نه اعتماد دارم ن ...

آدمی ک انقدر متغیره ک یکروز ه همه چیزش تغییر میکنه...خودش از ریشه مشکل داره...باید خیلیم خوشحال باشی...

ببین عزیزم کسی که الان هیچ مسولیتی درقبالت نداره راحت میزارتت کنهار فکرشو بکن توزندگی که انهمه مسولیت گردنش می افته چطور میخواست بازم عاشقت باشه وکنارت بمونه؟ برو خداروشکرکن الان رفت

ادما کنارهم قرار میگیرن برای شناخت بیشتر هر اشنایی که ختم به ازدواج نمیشه دوست من 

ایشونم معلومه اهل تصمیمات غیرمنطقی و اعراق شده بوده یه روز عاشق یه روزفارع !!!!بهتر که رفت یه عمر درگیرت نکرد یه اب و جاروی حسابی روی جاش توی قلبت بکش  بکش یه کاسه بلوری  ابم بریز پشت سرش تا جای ادم بهتر که به زودی میاد باز بشه 

حال متکلم از کلامش پیداست
اینش برام غیر قابله هضمه ک گفت عاشقمه بدون من زندگی براش سخته فرداش گفت من دیگ بهت نه اعتماد دارم ن ...

😉😉😉😉بیخیال عزیزم برا منم پیش اومده میخوای برات تعریف کنم دلت خنک بشه😀😀😀

خوشگل خانما لايکم نکنید مرسی😗😗
ادما کنارهم قرار میگیرن برای شناخت بیشتر هر اشنایی که ختم به ازدواج نمیشه دوست من  ایشونم معلو ...

آفرین ب منطق و شعور شما واقعا آفرین👌👌👌❤

😉😉😉😉بیخیال عزیزم برا منم پیش اومده میخوای برات تعریف کنم دلت خنک بشه😀😀😀

اره میگی

اره میگی

آره میگم😉😉

تازه امتحاناي ترم آخر لیسانس رو داده بودم،ک شوهر خالم گفت ی دوستی دارهدخيلي پسر خوبیه همه حوزه ب من میخوره اونم لیسانس مهندسی داشت ولی شغلش چیز دیگه بود،کلی تو گوشمون خوند ک راضی شدیم بیان،اومدن و صحبت کردیم اولین بارش بود میرفت خواستگاری من بیست و دو بودم اون بیست و شش،بابام چون شهر دیگه کار میکرد و باید میرفت قرار شد ما بريم خونشون دو سه جلسه صحبت کردیم و گفته بود ک من این رو میخوام و بد عاشق شدم و این حرفا منم هرکاری کردم دلم راضی نشد گفته بود یکسال صبر کن من برم کارامو راست و ریس کنم تو هم قول بده وايسي،اول گفتن ی انگشتری بیارن ی نامزدی باشه تا بعد یکسال ک کاراش درست شد عقد کنیم،منم هرچی فکر کردن نتونستم با خودم ب نتیجه برسم حس کردم اصلا آمادگی و بلوغ فکری ازدواج رو ندارم گفتم نه نمیخوام معطل من بشی من یا خودم ب نتیجه نتونستم برسم،خلاصه ک یکسال پیغام و نامه،داشتم میرفتم پیش بابام بمونم دوباره نامه داد ک میخوام و من دست برنميدارم😐😐😐خلاصه بعد یکسال دلم راضی شد گفتم باشه بیا همو ببینیم،من و مامانم و خالم و همسرش و اون رفتیم بیرون همو دیدیم کلی صحبت کردیم دیدم الان ميفهممش میتونم کنار بیام،وقتی اینقدر دوستم داره چی بهتر از آنی ک ی پسری اینجوری یکسال پیگیر و عاشقم بوده،فرداش ب خالم گفتم باشه،ک دیگه از پسره خبری نشد ک نشد😐😐😐😍خالم  هم همش میگفت تو ی چیزی گفتی ک رفته،گفتم نه من حرفی نزدم همش اون حرف زد،من آدم پولکي نيستم و توقع عجیبی غریبی نداشتم اصلا از توقعات حرفی نزدم،خلاصه آقا بعد یک ماه و نیم زنگ زد ب من خييييلي رسمی گفت ما ب درد هم نيمخوريم منم خیلی سرتق گفتم اکي بای😅😅😅والا....ولی خييييلي بهم برخورد بعد یکسال ک مغز منو خوردن اینجوری کرد،بعد ازدواج کرد و بچه داره الان،دو ی سال پیش دوباره گفته ب شوهرخالم آره چیزایی گفته ک وقتی ازدواج کرد میگم منم ب خالم گفتم مشتاقم بدونم،ولی حالا ک نزدیک ب سه ساله ازدواج کردم چیزی نگفته😅😅😅روانپريش عقده ای....زن داره بچه داره هااا....این قضیه واسه شش سال پیشه،منم سه ساله ازدواج کردم و همش میگم خداروشکر ک رفت همسرمو با همه مسائلی ک داشتم ب هیچکدوم از خواستگارام نمیدم،من داستان خواستگاريام جالبن،خواستید تعریف میکنم😅😅😅😅😅البته الان جالبنااا اون موقع سوهان روح بود،پیر شدم😆😆😆😆😆

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز