2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 11710 بازدید | 93 پست
بچه ها من چند روز پیش رفتم سونو نی نی م پسمل بود هرچی میخواین بگین من امتحان کنم ببینیم راهش درسته ی ...

میشه پلک سمت راستتون رو بکشید پایین توی ایینه نگاه کن ببین حرف وی یا هفت توی پلکت هست یا نه۷، مویرگ چشم توی پلک پایین سمت راست انگار شبیه هفت میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من الان رفتم آز هامو دیدم  واسه دختر و پسرم هر دو کم بود زیر اعدادی که گفتی  واسه دخترم ...

کلا من خودم به این نتیجه رسیدم که علائم و این چیزا همش الکی فقط سرگرمی.خود سونو هم گاهی اشتباه میکنه چه برسه به این علائم و آزمایشا

کلا من خودم به این نتیجه رسیدم که علائم و این چیزا همش الکی فقط سرگرمی.خود سونو هم گاهی اشتباه میکنه ...

دقیقا بعضی وقتا سونو هم اشتباه میکنه.... دوستم پارسال زایمان کرد بهش گفته بودن پسره... بدنیا اومد دختر بود😮😮

دقیقا بعضی وقتا سونو هم اشتباه میکنه.... دوستم پارسال زایمان کرد بهش گفته بودن پسره... بدنیا اومد دخ ...

نه گلم سونو دیگه اشتباه نمیکنه  یه بار  دوبار  شاید اوایل اشتباه باشه  ولی اگه هفته های بالا رفته باشه  اشتب نمیشه  شاید جای بد رفته یا کم سونو رفته 

مثلا میگن اگا ترشی و شوری بخوری پسر اگه شیرینی دختر من کاملا برعکس بودم سر دخترم ترشیجات سر این شیرینجات.فقط چیزی که فرق داشت سر دخترم معده درد و تا آخرش داشتم سر این سه ماه اول.سر دخترم ببخشید زرداب بالا میاوردم سر این نه.سر دخترم ادرار زرد تیره سر این روشن.