2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 11710 بازدید | 93 پست
از روی بتای  بعد از تاخیر هم میشه حدس زد  بگید چند روز بعد از تاخیر آز دادید و بتاتون چند ...

من هم دختر دارم هم خدا بخواد این نی نیم پسره واقعا این علائم و بتا ضربان قلب چه می دونم آزمایش کلم قرمز دیگه جوش شیرین نخ سوزن هیج کدوم جواب نداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روش ابن سینا هم خوبه  یه حلقه طلا رو وارد زنجیر طلا میکنی میگیری بالای دست چپ  بعد از یه مدت شروع به حرکت میکنه  اگه جلو و عقب رفت پسر اگه دورانی بود دختر  به شرطی که سقط نداشته باشی و بچه اول باشه در غیر این صورت قوانین فرق داره

من هم دختر دارم هم خدا بخواد این نی نیم پسره واقعا این علائم و بتا ضربان قلب چه می دونم آزمایش کلم ق ...

ابن سینا از همش درست تره  ولی چون قوانین رو همه نمیدونن اشتباه در میاد ضمنا یکی دیگه هم باید برات بگیره که تمایل به جنس خاصی نداشته باشه که فکرش تاثیر بزاره 

سه هفته و چند روز ... ن انجام ندادم

من خودم تو غربالگری اول دکتر صدری جنسیت و گفت احتمالی دختر.اگه دگتر صدری ر  بشناسید میگن تشخیص جنسیتش رد خور نداره.اما تو آز خون با توجه به این اعداد من گفتم پسر که تو سونوی سه بعدی و یه سونوی معمولی گفتن پسر

بچه ها من چند روز پیش رفتم سونو نی نی م پسمل بود هرچی میخواین بگین من امتحان کنم ببینیم راهش درسته ی ...

بسلامتی.... یکی از همسایه هامون میگفت اگه زیر دلت سمت چپ بیشتر تیر بکشه و درد داشته باشی پسر اگه سمت راست بیشتر تیر بکشه بچه دختره.... شما کدوم طرفت بیشتر درد میگیره... بنظرت این درسته

ابن سینا از همش درست تره  ولی چون قوانین رو همه نمیدونن اشتباه در میاد ضمنا یکی دیگه هم باید بر ...

والا هرکی برام انجام داد بچه اول پسر در اومد ولی دختر بود.کلا تو بارداری اولم هرکی منو میدید میگفت جنسیتو اشتباه گفتن پسره.همه این راه های خونگی هم گفت پسر

به سلامتی.میگن اگه تو آزمایش غربالگری عدد free bhcg کمتر از ۴۰ و عدد mam جلوش کمتر از ۱ باشه پسر و ا ...

نه من الان رفتم آز هامو دیدم  واسه دختر و پسرم هر دو کم بود زیر اعدادی که گفتی  واسه دخترم خیلی کمتر بود  این درست نیست

بسلامتی.... یکی از همسایه هامون میگفت اگه زیر دلت سمت چپ بیشتر تیر بکشه و درد داشته باشی پسر اگه سمت ...

مال من برعکس.کلا دخترم همیشه سمت چپ بود اما اینو بیشتر سمت راست حسش میکردم.از اون اولم حس میکردم مثل نبض میزنه

والا هرکی برام انجام داد بچه اول پسر در اومد ولی دختر بود.کلا تو بارداری اولم هرکی منو میدید میگفت ج ...

چی بگم وال.... فکر کنم کلا باید منتظر سونو باشیم و الکلی نکشیم خودمونو

از روی بتای  بعد از تاخیر هم میشه حدس زد  بگید چند روز بعد از تاخیر آز دادید و بتاتون چند ...

من ۴روز بعد ۹۷۰

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام