2821
2789
عنوان

تب دخترم

85 بازدید | 9 پست

سلام خانما دیروز دخترم تب کرد بردم متخصص گفت ویروس و چند دارو نوشت ولی چرک خشک کن ننوشت گفتم میشه چرک خشک کن بنویسید گفت خانم ویروس عفونی نیست سرفه هاشم خشک بود حالا آوردم خونه تبش پایین نمیاد و سرفه هاشم چرکی شده  

چکار کنم 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره ویروسی اونطور میشه. دکتر بمنم گفت تبش سه روز قراره طول بکشه باید حوصله کنی. شیاف و ایبوپروفن داده بود.

باید با توجه به سنش بدیا نری سر خود دارو بخری.

واینکه پسر من بعد تب استفراغ گرفت بردیم سرم زدیم😥😥

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من

عزیزم بیماری زمان داره....به هیچ عنوان آنتی بیوتیک یا همون چرک خشک کن نده....دختر من دو هفته ی تمام سرفه و سرما خوردگی داشت....یک هفته هم تب کرد....تنها دارویی که دادم استامینوفن برا تب....کتوتیفن برای سرفه و ابریزش بینی....و مولتی ویتامینشم بیشتر کردم برا مقاوم شدن بدنش...اصلا آنتی بیوتیک نده

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

عزیزم پسر منم دقیقا مثل بچه ی شما شد دوباره بردمش دکتر ولی دکتر گفت سینه پهلو کرده چون اون زمان که بردیش دکتر گلوش عفونی نبوده دکتر بهت انتی بیوک نداده وباید بعد اینکه گلوش چرکی شده دوباره سریع بچه رو می بردی دکتر که شدید نشه پس شما حتما دوباره بچت وببر دکتر تا ببینش تا مثل پسر من نشه