2777
2789
عنوان

عفونت شدید رحم در شیردهی

10530 بازدید | 7 پست

سلام بچه چهار ماهه دارم و خودم بهش شیر میدم عفونت شدید گرفتم میخواستم ببینم کسی تجربه داره و اینکه دارو ها روی بچه اثرات منفی نمیزاره؟؟؟؟ لطفا جواب بدین استرس دارم و این باعث شده نتونم داروهامو کامل بخورم 😑😑😑

از دکترت بپرسی بهتره ها چون ماها تجربه هم اگه داشته باشیم تشخیص دکتر نمیشیم وتشخیص دکتر یه چیز دیگس

دکتر گفت مجبورم دارو بخورم و اینکه قبل دارو خوردن شیر بدم اما من دلم راضی نمیشه 😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم همین بودم یه پماد داوالاگ واژینال بهم دادن دوروز زدم خوب شدم.از عطاری عنبرنسارا بگیر دامن بپوش یه گلدون ته سوراخم بگیر.دوسه تا انبر نسارارو بذار تو خاک انداز آهنی و آتیش بزن گلدون رو بذار روشو بنداز زیر دامنت تا ۵ دقیقه.بعد تا ۲ ۳ ساعت حموم نرو آبه رو آتیشه.گزینه بعدی هم عسله.تامپون بخر عسل بزن موقع خواب بذار داخل.سه روز بذار  بعد خوب خوبی

عزیزم منم همین بودم یه پماد داوالاگ واژینال بهم دادن دوروز زدم خوب شدم.از عطاری عنبرنسارا بگیر دامن ...

مرسی واقعا 😍 چون اصلا دلم نمیخوتد دارو مصرف کنم  فقط یه سوال اگه پماد واژینال استفاده کنم همراه اون میتونم عنبر نسارا یا روش عسل استفاده کنم یا باید دوره پماد تموم بشه؟چون طول روز پماد تخلیه نمیشه کامل