2821
2789

اگه خوشگل باشه بله 

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا که نه! ولی من اینجور ارایش لایتو واسه خانومایی میپسندم که پوستشون قشنگگگگ صافه چون فک کن یه عالمه کرم پنکک بزنی بعد بیای چشاتو خیلی کمرنگ کنی رژم کلا کمه کم.... افتضاح میشه شبیه ماستتتتت

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

من آرایشم همینطور بود،خودم خیلی دوست داشتم.اما بعداز چندسال هنوز وقتی از آرایش عروسیم حرف میزنیم بقیه میگن اصلا آرایش نداشتی که  

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو

اخه ی عروسی بودیم عروس تو عروسی داداشش وپسر عموش آرایشش قشنگ تر بود لایت بود ولی خوش وآبو رنگ عروسی خودش انگار ارایش هیچی نداشت باید زوم میکردی تا آرایشو میدیدی  تازه کار گل گیس میکاپ فریده ام بود

خوشبختی یعنی مامان دوقلو باشی