2777
2789
عنوان

یه پیشنهاد

123 بازدید | 8 پست

سلام دوستای عزیز

یه پیشنهاد دارم . میخوام اگه موافق هستید یه کانال درست کنیم برای زنان بی بضاعت.هر کدوم از ما کسی یا کسانی رو میشناسه که از لحاظ مالی در مضیقه هستش توی کانال معرفی کنیم و هر کسی در حد توانش ماهیانه بهشون کمک کنیم. البته یه مدیر گروه انتخاب میکنیم ک بتونه مدیریت کنه ضمن اینکه نباید اسم اون اشخاص بصورت علنی باشه .این موضوع باید پخته بشه الان فقط در حد یه پیشنهاد بود. متاسفانه با وضعیت  بد اقتصادی که کشورمون دچار شده هر روز شاهد زنانی هستیم که با آبرو هستند و نمیتونن بخاطر پول و تامین معاش ،تن به هر کاری بدهند.اگه بعنوان یک زن درکشون میکنیم میتونیم براشون قدمی هر چند کوچیک برداریم.

ممنون میشم هر کسی با من موافق هستش اعلام کنه.

ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازکجا بدونیم اونایی که معرفی میشن بی بضاعت هستن

میتونیم تحقیق کنیم.بلاخره هر کدوم از ما توی هر شهری ارتباطاتی داریم ک میتونن برای تاییدیه بهمون کمک کنند.اگر شما پیشنهادی برای این مطلب دارید عنوان کنید لطفا...

عزیزم چون تو فضای مجازیه و از بس تو حامعه مون کلاه برداری هست زیاد نمیشه اعتماد کرد.بهتره هر کی تو ش ...

باید همین کار و کرد .ما نباید همیشه فکر منفی بکنیم .بله دروغ و کلاهبرداری خیلی خیلی زیاد شده ولی ما هم وظیفه ای در مقابل این مشکل داریم و باید با همدیگه بتونیم راست رو از دروغ مشخص کنیم

میتونیم تحقیق کنیم.بلاخره هر کدوم از ما توی هر شهری ارتباطاتی داریم ک میتونن برای تاییدیه بهمون کمک ...

به روی چشمم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم