2777
2789
عنوان

اخرش كجاست؟

243 بازدید | 32 پست

اخره اين گرونيا

اين تحريما

اين بدبختيا .... ديگه واقعا دارم ميترسم ... جاي بدي از تاريخ گيرافتاديم😔 انگار نشستيم رو اَرّه...اگه بريم جلو جر ميخوريم بريم عقبم جر ميخوريم فقط بايدبشينيمو صدامونم درنياد تابميريم... تعجبم اينجاست كه خدا كجاست؟... چقد زندگي داره سره بي پولي و بي خونه و وسايلي به هم ميخوره... مني كه چندماهه عقدم وهنوز هيچي ندارم ومعلوم نيست اخركجازندگي كنم چي بگم... هرروزمنتظرمونديم وسايل ها ارزون شه ولي تنهاچيزي كه ارزون شد جونه ماست كه ديگه ارزش واهميتي نداره واسه خدا😔 خسته شدم...همش گروني همش گروني

تازه تحريماي اصلي هنوزشروع نشدن وازاول مهرشروع ميشه

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫

تا قبل ازعيدقراربود يخچال فريزر دوقلو بخريم اما حالا ازبس گرون تر شدن كه وسعمون نميرسه همون يك قلوشم بخريم

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫

اخرشو خدا میدونه

توکل کنید به خدا 

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرنوشت هیچ ملتی تغییر نمیکنه تا خودشونه نخوان ... حالا بشینید تحمل کنید

تو که دلواپس من هستی و این کشف حجابم / تو که دائم سر این نکته کنی امر و عتابم / بستان سهم من از جنت و بگذر / که خودم پاسخ ایزد بدهم روز حسابم⚐⚐⚐
سرنوشت هیچ ملتی تغییر نمیکنه تا خودشونه نخوان ... حالا بشینید تحمل کنید

چيكاركنيم..مگه كم تظاهرات كردن 

عزیزم درکت میکنم ولی این ماانسان هاییم که داریم به خودمون ظلم میکنیم نه خدا

توکل کن به خودش

الهم عجل لولیک الفرج😢

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  
لطفا بی عرضگی و بی شرافتی سر دم دارانو ب گردن خدا نذارین

حق با شماست. تقصيرخدانبودونيست اماخداچرا شر خيليارو نميكنه.  چرا كمك نميكنه ماهم مثل باقي كشورا اروم باشيم