2821
2789
عنوان

مدرسه سراج

7641 بازدید | 4 پست

سلام دوستان عزيز كسي پسرش رو در مجتمع سراج در منطقه ٥ زير نظر اقاي پناهيان گويا ثبت نام كرده ميدونين چطوره ؟ خوبه ؟ از چ لحاظ هايي خوبه ؟ يكم اطلاعات بدين ممنونم 

سلام عزیزم

این مدرسه اصلا زیر نظر آقای پناهیان نیست و متاسفانه اشتباه در بین مردم جا افتاده. بنده هم بخاطر آقای پناهیان وارد مدرسه شدم و بعدا متوجه شدم. از نظر آموزشی بسیار ضعیف هستند و روش آموزشی مشخصی ندارند.  معلم ها و مسئولین بی تجربه هستند. در ظاهر اسلامی ولی در باطن به اصول ابتدایی اسلام اعم از بهداشت مدرسه و نظم اهمیتی نمی دهند.

سلام عزیزم

این مدرسه اصلا زیر نظر آقای پناهیان نیست و متاسفانه اشتباه در بین مردم جا افتاده. بنده هم بخاطر آقای پناهیان وارد مدرسه شدم و بعدا متوجه شدم. از نظر آموزشی بسیار ضعیف هستند و روش آموزشی مشخصی ندارند.  معلم ها و مسئولین بی تجربه و بدون تخصص هستند. در ظاهر اسلامی ولی در باطن به اصول ابتدایی اسلام اعم از بهداشت مدرسه و نظم اهمیتی نمی دهند.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این مدرسه الان زیر نظر آقای پناهیان نیست . 

ولی من که دو تا از نزدیکانم اونجا هستن و ازشون پرسیدم . میگفتن که مدرسه خوبیه . ولی به این بستگی داره که مربی پسرتون کی باشه . بعضیاشون قوی تر هستن و بعضیاشون نه . 

این که مدرسه بعضا نامرتب بوده را هم منم شنیدم . ولی گفتن چون بعضی روزها مسئول نظافت خود بچه‌ها  هستن و اگر کوتاهی کنن ، بعدش مسئول خدمات تمیز میکنه تا احساس مسئولیت بکنن . 

احتمالا بعضیا اون موقع رفتن مدرسه 

من اگر پولشو داشتم احتمالا بچمو ثبت نامش میکردم . 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  10 ساعت پیش