2777
2789

من 12 سالم بود اون موقع ویدئو بو یادش بخیر فیلم های ابراهیم تاتلیس رو نگاه میکردم فیلم های امراه رو شوء های ترکیه ای رو همینم باعث شد یاد بگیرم 

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من 12 سالم بود اون موقع ویدئو بو یادش بخیر فیلم های ابراهیم تاتلیس رو نگاه میکردم فیلم های امراه رو ...

زبان مادری تون فارسیه؟ 

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
من 12 سالم بود اون موقع ویدئو بو یادش بخیر فیلم های ابراهیم تاتلیس رو نگاه میکردم فیلم های امراه رو ...

خودتون آذري زيان نيستين؟ چون ترك هاي ايران خيلي راحت تر ياد ميگيرن

خداوند سر را آفريد تا بر روي گردنتان قرار گيرد، نه در زندگي ديگران...
بنظرتون تو خونه میشه یاد گرفت با نت؟ 

من انگیلیسی رو اینجور یاد گرفتم که تا حدود یه سال فقط فیلم میدیدم روزی سه چهار ساعت، تو این مدت کلیییی کلمه یاد گرفتم دایره لغاتم عالی شد شنیداریم قوی شد، این مرحله اوله یعنی شنیداریتو قوی کنی و لغاتو 

مرحله دوم اینه که شروع کنی اول حروف الفباشونو یاد بگیری 

با فیلم دیدن می شه یاد گرفت به شرطی که هدف از فیلم دیدن یادگیری نباشه. عجیبه می دونم. ولی باید هدف کنجکاوی و سر درآوردن از قضیه باشه. اگه این طوری نگاه کنی و مداوم در تلاش باشی و مرتب، یاد می گیری. مغز انسان بخشی به نام LAD داره که کوتاه شده ی language acquisition device هست. این بخش با در محیط قرار گرفتن و تلاش برای فهمیدن قضیه و صحبت ها فعال می شه و ناخودآگاه یادگیری حاصل می شه. 

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...