javaneh مدیر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 عنوان شام چی دارید ؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 74 پست خانما شام چی پختین ؟ ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟ 1397/04/24 | 20:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 اتفاقا قرمه سبزی هم توشون هست جمعه درست کرده بودم دیگه ضیافتتون تکمیل بخورید نوش جونتون ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
الـ۷۹ـناز عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 2156 پس بزار خوشگلش کنم عکسشو برات بفریتم 😒میخوای برم رگمو بزنم😑😭کات بای👋😐 اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
joojefench عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 592 به و به و به عکس بگیر ببینیم چه کرده خانم موادشو اماده کردم گذاشتم تو یخچال هنوز سرخش نکردم اخه شوهرم ساعت ۱۱میاد دیرشام میخوریم از الان درست کنم شرد میشه نمیچسبه
چشمطوسی عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 44 استامبولی. ماکارونی حالم از ماکارانی بهم میخوره دیشب داشتم درست میکردم جاریم اومد خونمون گفت بزار من درست کنم درستش کرد رفت شوهرم ازش نخورد گفت چقد بدمزس😀همش مونده تو یخچاله باید بریزم دور😥
javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 موادشو اماده کردم گذاشتم تو یخچال هنوز سرخش نکردم اخه شوهرم ساعت ۱۱میاد دیرشام میخوریم از الان درست ... نوش جانتون ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 حالم از ماکارانی بهم میخوره دیشب داشتم درست میکردم جاریم اومد خونمون گفت بزار من درست کنم درستش کرد ... ای ای ای داری خیلی ریز میگی جاریت دست پختش بده 😉 ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
ماماندخملک عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 حالم از ماکارانی بهم میخوره دیشب داشتم درست میکردم جاریم اومد خونمون گفت بزار من درست کنم درستش کرد ... آفرین به شوهر جاریت. که داره اون دست پختو تحمل میکنه. به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
چشمطوسی عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 44 ای ای ای داری خیلی ریز میگی جاریت دست پختش بده 😉 نه دستپختش بد نیست نمیدونم چرا اینقد ماکارانیه افتضاح بود
joojefench عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 592 کوکوی مرغ چجوریه بعضی وقتا سینه ی مرغ خام رو چرخ میکنم با سیب زمینی و پیاز و ادویه باهاش کوکو درست میکنم اما امروز یکی از بچه ها گفت مرغ و آب پز کن بعد با سیب زمینی و پیاز و ادویه کوکو درست کن
javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 😒میخوای برم رگمو بزنم😑😭 کات بای👋😐 ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 بعضی وقتا سینه ی مرغ خام رو چرخ میکنم با سیب زمینی و پیاز و ادویه باهاش کوکو درست میکنم اما امروز یک ... منم معمولا میپزم خام تاحالا درست نکردم ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟