2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه دستورش رو واسم توضیح بدی.

سینه مرغ رو بپز بعد از پختش ... انقدری بپز که له نشه . اونو چرخ کن .میتونی با دستم ریزش کنی 

پیاز رو رنده کن . تخم مرغ رو جدا خوب هم بزن تا توی پخت کوکو پف کن 

بعد مرغ تخم مرغ پیاز رنده شده نمک فلفل زرد چوبه . من کمی پودر سیر هم میزنم .یکم زعفرون بهش اضافه کن خوب همه موادو باهم قاطی کن کف ماهیتابه روغن بریز مواد رو بریز توش یه دست شه درشو بزار همین  

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
از ناهار کتلت هست از دیشب یه پیش دستی ماکارونی هست یه قابلمه سوپ جو و ورمیشل درست کردم

نوش جانتون باشه

ما رشتی هابرای کوکوی مرغ ,مرغ رو با پیاز و سیر و نم ک زردچوبه میپزیم و با دست ریش ریش میکنیم بعد چند قاشق پیاز داغ که روغنش رو گرفتیم به مرغ اضافه میکنیم و بعد چند تاتخم مرغ. و زعفران و فلفل و اگه زرشک دوست داری یه مشت زرشک اگه نه اب یه لیمو ترش تازه و دو قاشق از اب مرغ غلیظ بهش اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم و تو روغن داغ یدفعه ای سرخ میکنیم درش رو میذاریم یه طرفش که خوب سرخ شد بر میگردونیم و قسمتش میکنیم و دیگه در نمیذاریم تا طرف دیگه ش سرخ بشه نوش جون

ما رشتی هابرای کوکوی مرغ ,مرغ رو با پیاز و سیر و نم ک زردچوبه میپزیم و با دست ریش ریش میکنیم بعد چند ...

امتحان میکنمش 😙

باقالی پلو با ماهیچه  ته چین مرغ با کلی زعفران  چیزی نداشتم هنوز گفتم دهنتون آب بیوفتع

😂🤣😂😂