2821
2789
مطمئنم نباشم نمیتونمـکاری کنم تاپارسال کسی نموندک بیاره خونمون تاخانوادم رضایت بدن ازدواج کنیم الان ...

تورو خدا دوستم زندگیتو عین خواهر من نکن اونقد به شوهرش گفت چشم چشم‌که شوهرش برگشته بهش گفته تو خیلی خانمی ولی من عاشق کسی دیگم الان خواهرم مونده چیکار کنه اونم خانوادمونو فحش میداد ولی خواهرم هیچی نمیگفت الانم خانوادم‌چیزی نمیدونن 

تورو خدا دوستم زندگیتو عین خواهر من نکن اونقد به شوهرش گفت چشم چشم‌که شوهرش برگشته بهش گفته تو خیلی ...

من تموم زندگیم خانوادمه و چون بی احتزامی ب پدرم کرددارم جدامیشم هیچکی نمیتونه جایه خانوادموپرکنه اون بره بجهنم امیدوارم مشکل خواهرت حل شه عزیز

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو محضر که عقد کردید ازهمون محضر رونوشت عقدنامه رابگیر  من میدونم راهش همینه باید بری همون مح ...

ممنون خانوم متاسفانه اینقدترسیدازطلاق ک امروزصب بهش میگم بیادادگاه نیومدومیگه نمیام

من تموم زندگیم خانوادمه و چون بی احتزامی ب پدرم کرددارم جدامیشم هیچکی نمیتونه جایه خانوادموپرکنه اون ...

فدات امیدوارم مشکل تو هم حل بشه ولی سعی کن منطقی تصمیم بگیری مثل خواهر من نکنی 

دختر نباشی که نباشی به کسی چه ربطی داره نامزدت بوده محرمت بوده هر کاری کردی در دروازه رو میشه بست ول ...

کاش طرزفکرهمه مثه شمابودولی متاسفانه ماکردیم و میدونین کرداتعصبشون بیشترازهرچیزیه

فدات امیدوارم مشکل تو هم حل بشه ولی سعی کن منطقی تصمیم بگیری مثل خواهر من نکنی 

بخدادیگه منطق برام نمونده نبودنش بهترازبودنشه اصن دوست ندارمم به خانوادمم چیزی بگم 

من با يه كسي كه همش توهين و بددهني بهم ميكرد سالها سأختم ولي ديدم ديگه نميتونم باهاش ادامه بدم ولي ب ...

میتونم درکت کنم من وقتی فوش دادتاچنددقیقه هنگ بودم خودشم پشیمون بودولی دیگه ب دردم نخورددوباره تکرارکردولی ن نساختم اون یکی گفت من دوتاگفتم چقدولسه طلاق خواهرم بهم تیکه انداخت 

ان شاالله که آروم شی البته میشی اگه این کاراتو تموم کنی راستی میدونی که تو دادگاه میفرستن پزشک قانون ...

حتمامیفرستن پزشک قانونی؟من نمیخام برم و اصلانمیخام خانوادم بفهمن ک ب ک ا ر ت ندارم 

بخدادیگه منطق برام نمونده نبودنش بهترازبودنشه اصن دوست ندارمم به خانوادمم چیزی بگم 

به خانوادت بگو اونارم در جریان بذار بخدا خواهرم اونقد نگفته زبون به دهن گرفته که پسره الان وقیح شده هر چی دلش میخواد میگه 

به خانوادت بگو اونارم در جریان بذار بخدا خواهرم اونقد نگفته زبون به دهن گرفته که پسره الان وقیح شده ...

به خانوادم بگم روشون تورویه هم بازمیشه اونوقت دیگه به خانوادم جلوخودشون بی احترامی میکنه 

به خانوادم بگم روشون تورویه هم بازمیشه اونوقت دیگه به خانوادم جلوخودشون بی احترامی میکنه 

ولی خانوادت باید در جریان باشن تا بتونن پشتوانت باشن بخدا اون میبینه تو به خانوادت نمیگی فکر میکنه اونا پشتت نیستن مثل نامزد خواهر من که به خواهرم گفت تو بی کسی نبودی به مامان بابات میگفتی که من دوستت ندارم جایی رو نداری بری کسیو نداری چسبیدی به من 

ولی خانوادت باید در جریان باشن تا بتونن پشتوانت باشن بخدا اون میبینه تو به خانوادت نمیگی فکر میکنه ا ...

من اگه این حرفاروبهم میزدکلانابودش میکردم 

من اگه این حرفاروبهم میزدکلانابودش میکردم 

شاید اول دعواتونه که نگفته خواهر منم الان داره شش هفت ماهه تحمل میکنه تازگیا اینا رو گفته منم همش باهاش دعوا دارم‌که به مامان بابا بگو اونم حرف شما رو میزنه و میگه نمیخوام ناراحت بشن در حالی که ناراحتی الان بهتر از بعد طلاقه لااقل یکم آمادگی پیدا میکنن یا با چند تا بزرگتر صلاح مشورت میکنن

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792