2821
2789

دوست عزیز

اون محضر که عقد کردین تشریف ببرین اونجا و تاریخ عقد و اطلاعت شناسنامه خودتون رو بهشون بگین و ازشون درخواست کپی برابر با اصل متن عقد نامه رو بدین.

هر وقت رفتین شناسنامه خودتون رو ببرید.

من چند روز پیش دلی را شکسته ام*من را*به رسمیت بشناسید سنگ ها

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تموم بدنم داره میلرزه اززن بودنم خجالت کشیدم ازاینکه الان عقدم و بایدبگم دخترم خجالت میکشم درحالی ک ...

ناراحت نباش عزیزم اونم میبینه خودتو در اختیارش گذاشتی فکر میکنه میترسی با همه چی میسازی تا آبروت نره کاش تو نامزدی نزدیکی نداشتین چون نامزدی برا شناخت بهتره طرفین ولی متأسفانه تو ایران عقد از همون اول میخونن بعضی از دختر و پسرام میگن دیگه عقدیمو ومحرمیم و رابطه کامل برقرار میکنن که به نظر من اشتباهه توام ان شاالله خوشبخت بشی و آینده خوبی داشته باشی دیدم زنایی رو که ازدواج دوم کردن و خوشبخت شدن حالا کاریه که شده غصه نخور

تموم بدنم داره میلرزه اززن بودنم خجالت کشیدم ازاینکه الان عقدم و بایدبگم دخترم خجالت میکشم درحالی ک ...

برومحضری ک عقد کردین بگو گم کردم  کپیش رومیخام شناسنامتم ببر بهت میدن من دوستم رفت گرفت

شخصی به گربه ای گفت پیشته وآن گربه پیشتید
کاش فقط میشداروم شم همین 

ان شاالله که آروم شی البته میشی اگه این کاراتو تموم کنی راستی میدونی که تو دادگاه میفرستن پزشک قانونی تا ببینن زنی یا دختر برا گرفتن مهریه و نفقه....

من با يه كسي كه همش توهين و بددهني بهم ميكرد سالها سأختم ولي ديدم ديگه نميتونم باهاش ادامه بدم ولي به شدت دلتنگشم و ناراحتم خيلي سخت ولي تا جايي كه ميتوني تحمل كن تا بعدا به خودت نگي كاش يه بار ديگه فرصت ميدادم 

دختر نباشی که نباشی به کسی چه ربطی داره نامزدت بوده محرمت بوده هر کاری کردی در دروازه رو میشه بست ولی در دهن مردمو نمیشه بست 

برو محضر که عقد کردید ازهمون محضر رونوشت عقدنامه رابگیر 

من میدونم راهش همینه باید بری همون محضری که عقد کردید تا یه رونوشت ازعقدنامه بتونی بگیری شناسنامتونو ببرید

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792