2777
2789
عنوان

خیانت...

693 بازدید | 72 پست

#خیانت

🔵مهمترین انگیزه افراد متاهلی که به روابط نامشروع روی می آورند تجربه مجدد صمیمیت فردی و جنسیست ( چیزی که دیگه اون رو در زندگی خودشون نمی بینن).

🔵بنابراین ،جذابیت روابط نامشروع به این دلیل است که هیچ یک از طرفین، انتقاد ، سرزنش ، شکوه نمیکنند و یا به اصطلاح نق نمی زنند.

پس اگه در روابط زناشویی ، سرزنش ها و دیگر رفتارهای مخرب نباشند نیازی به ایجاد رابطه نامشروع احساس نمی شود و این روابط اصلا شروع نمیشود.

✅ نشانه خیانت مرد

❌دیگه در خانه حرف نمیزند و یا بسیار کم حرف شده است

❌با شما به سردی برخورد کرده

❌ احساسات شما را بی معنی میداند و دیگه حرفهای عاشقانه نمیزنند.

✅ کلمات هشدار دهنده خیانت:

❌ ولم کن

❌خفه ام کردی

❌ نمیزاری نفس بکشم

❌ و .....

🔵ازدواجی که زن و شوهر با هم مرتبا ارتباط کلامی یا جنسی نداشته باشند و زن و شوهر حضور دیگری را در خانه عادی تلقی کند باید منتظر اتفاقات ناگواری مثل خیانت باشند .

🔵داشتن روابط در فضای مجازی هم می تواند به راحتی عواطف و احساسات را تحریک کند و این خیانت به همسر است.

👈 تحقیقات نشان میدهد، مردی که همسرش در خانه از لباس های زیر و لباس های خواب تحریک کننده زیبا استفاده میکند و لوند واقعی و جذاب درونی واقعی و عشوه گر واقعی هست، به مراتب از میل جنسی بالاتری برخوردار است و احتمال خیانت او به همسرش به مراتب پایین تر است.

✅حرف خودمونی:

🔵دوستای گلم اینو بدونین که برای چی شما زنه یه مرد شدید؟  مرد به چی احتیاج داشته که زن گرفته؟

❌اگه میخواست یکیو تو

و

تیپ عادی ساده و با لباسای گشاد و نامرتب  و یه آدم غر عرو ببینه که همون خانواده خودش کافی بودن که...

⭕️ پس نگین که اگه مردی بخاطر زیبایی و لباسه زن بخواد بهش خیانت کنه که مرد نیست

بیاید واقع بین باشیم..

فکر میکنین این حرفا درسته؟!!

نمیدونم منکه خسته شدم😢😔

من خیلی رعایت کردم ولی اون چی؟؟؟؟

من ادم نبودم؟

بچه هامون چی

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای در کل چرا انقدر ی زن باید دغدغش تیپ و قیافه و عشوه باشه آخه با بچداری و خونه داری و زندگیای سخت و پر دغدغه.خب ی قصرو خدمتکار باشه ک حرفی نیست

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..

من فقط همینو میتونم بگم که خیانت اصلا و ابدا و شرعا و رسما و عرفا هیچ دلیلی هیچ توجیهی هیچ برهانی نداره!

اقای محترم خانوم محترم همسرت اون چیزی که تو میخوای نیست؟اونی که تو میخوای رو بهت نمیده؟ بهش بگو یا درست میشه یا جدا میشی! 

خیانت  یعنی چی من اصلا نمیفهمم

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   

خب زن باردار يه نمونه شه 

برخي توي بارداري هم زشت ميشن هم تنبل و بي خوصله هم اينقدر دردهاي عجيب غريب مياد سراغ ادم مه ديگه حوصله لباسهاي انچناني رو نداره و رابطه جنسي هم از ترس نيني ندارن

پس مرده بره خيانت كنه؟

لايك نكن مرسي اه
خب زن باردار يه نمونه شه  برخي توي بارداري هم زشت ميشن هم تنبل و بي خوصله هم اينقدر دردهاي عجي ...

همش بهونس

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..