2777
2789
عنوان

تیروییددخترم

109 بازدید | 14 پست

روزسوم تولدبردیم آزمایش تیرویئددادامروززنگ زدن اورژانسی بیاین که عددتیروییدش۵.۸هستش بالاس بایددوباره تکراربشه دوباره ازش خون گرفتن کسی بچهش اینطوری بوده؟بخدادارم دق میکنم خیلی حالم بده اشکام بندنمیادتوروخداهرکی هرچیزی میدونه دریغ نکنه ازگفتنش؟

امیدت فقط به اون بالایی باشه

ببرش متخصص نوزادان

پیش میاد نگران نباش

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم میدونم شما مامانی،سختته ببینی حتی خار ب پای نی نی ت میره،ولی باور کن حتی اگر تیروییدش مشکلی داشته باشه خذای نکرده،با مصرف مرتب قرصش همه چی خوب پیش میره،غصه نخور گلم💕

نترس عزیزم .منم براپسرم بهمون زنگ زدن گفتن عددش بالاست فکرکنم نزدیک ۶بود وتکرارکردیم.اماخداروشکر مشکلی نبود ودیگه بهمون زنگ نزدن..پسرم اونموقع کمی زردی داشت میگن زردی باعث بالارفتن مقدارش میشه..

خُدا جُونَم؛ بابَتِ تَمامِ داشته هایِ زِندِگیم هَمیشه سِپاسگُزارِتَم🙏
عزیز دلم میدونم شما مامانی،سختته ببینی حتی خار ب پای نی نی ت میره،ولی باور کن حتی اگر تیروییدش مشکلی ...

ازبس گریه کردم چشام ورم کردن بازنمیشن چی بگم بخدااینم شانس منه

نترس عزیزم .منم براپسرم بهمون زنگ زدن گفتن عددش بالاست فکرکنم نزدیک ۶بود وتکرارکردیم.اماخداروشکر مشک ...

دخترم ازاول اصلازردی نداشت حتی یکم

ازبس گریه کردم چشام ورم کردن بازنمیشن چی بگم بخدااینم شانس منه

عزیز دلم حتما میدونی یه عالم بیماری هایی هستن که اصلا درمان ندارن و خیلی خیلی سختن،طوری که این مشکل شما در برابرشون هیچی نیست

غصه نخور عزیزم،حیف نیست از این روزا لذت نبری و همه ش گریه کنی!؟ قوی باش عزیزم💟

عزیز دلم حتما میدونی یه عالم بیماری هایی هستن که اصلا درمان ندارن و خیلی خیلی سختن،طوری که این مشکل ...

مرسی بابت دلداریت همش پیش خودم میگم خداکنه دیگه زنگ نزنن

اصلا نگران نباش من دخترمو برده بودم دکتر غدد اونجا از این موارد زیاد بود با قرص مشکلشون حل شده بود ب ...

آخه بعضیابایدتاآخرعمرقرص بخورن