2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 22 پست
عزیزم نا امید نباش ، زمان تخمک گذاری با توجه به سیکل قاعدگی هر کسی متفاوت توکل بر خدا ان شاالله خد ...

مرسی عزیزم ایشالا🌷

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هفت ونیم 

ممنون 🌹

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

سلام بله چرا که نه من فکر کنم نزدیک پریودم باردار شدم

عه امیدوارشدم😀

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
شد شد نشدم بزار بعد پریودی... مال من ک یه روز بعد پریودم بود...گرفت ...تازه ناخواسته بودا..خواسته نب ...

واقعا اخی عزیزم خدابرات حفظش کنه💋

اتفاقا باید دوهفته مونده به پریود اقدام کنی یعنی از روزی که قراره پریود بشی ۱۴ روز بشماری به عقب اون ...

اونوقت دو روز پیش باید اقدام میکردیم که😃دیرشد بازم مرسی که اطلاع دادی نشد ماه بعد میشمرم از دس ندم

من تخمک گذاریم ۱۷ سیکلم بود باردار شدم 

عه فکرکنم برا منم همینطور باشه 

2825
2823
2791
2779
2792