2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 22 پست
عزیزم نا امید نباش ، زمان تخمک گذاری با توجه به سیکل قاعدگی هر کسی متفاوت توکل بر خدا ان شاالله خد ...

مرسی عزیزم ایشالا🌷

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفت ونیم 

ممنون 🌹

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

سلام بله چرا که نه من فکر کنم نزدیک پریودم باردار شدم

عه امیدوارشدم😀

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
شد شد نشدم بزار بعد پریودی... مال من ک یه روز بعد پریودم بود...گرفت ...تازه ناخواسته بودا..خواسته نب ...

واقعا اخی عزیزم خدابرات حفظش کنه💋

اتفاقا باید دوهفته مونده به پریود اقدام کنی یعنی از روزی که قراره پریود بشی ۱۴ روز بشماری به عقب اون ...

اونوقت دو روز پیش باید اقدام میکردیم که😃دیرشد بازم مرسی که اطلاع دادی نشد ماه بعد میشمرم از دس ندم

من تخمک گذاریم ۱۷ سیکلم بود باردار شدم 

عه فکرکنم برا منم همینطور باشه