2821
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

90 بازدید | 12 پست

شوهرم اوایل پولاشو کلا میداد دست من ؛ و کلی پس انداز داشتیم و با مدیریت پولامون خرج میشد

اما از وقتی مامانش فهمید دیگه نمیده حتی یک ریال

فقط در حدی ک برای خودم خرج کنم 

الانک پولا دست خودشه چون ولخرجه زود تموم میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهتر عزیزم اونوقته که قدر تو رو بیشتر میدونه 

منم تا ۶ماه پیش پولا دست من بود و من زایمان کردمو یه یه ماهی دست خودش بود و موند تا یچدو ماه پیش من گفتم تا وقتی که حساب دست من بود پس اندازم داشتیم ولی الان داریم از جیب میخوریم و اونم گفت خودم فهمیدم و به این نتیجه رسیدم دست تو باشه بهتره ولی من دیگه گردن نگرفتم 

الان هر چه قدر که خودم لازم داشته باشم میگیرم و فکر حساب کتابم نیستم و خیلی ام بیشتراز قبل خرج میکنم چون حساب دست من نیست که😎

میگه باشه و بعد کلا یادش میره

گفتم که تو به اندازه نیازت بگیر تازه یکم بیشتر اگه کم آورد خودش التماس میکنه تو دستت بگیری اگه خواستی قبول کن اگه نه ام که من بگو نه دست خودت باشه بنظر بهتره😒

بهتر عزیزم اونوقته که قدر تو رو بیشتر میدونه  منم تا ۶ماه پیش پولا دست من بود و من زایمان کردم ...

اتفاقا بهش گفتم ک قبلا دست من بود اگر یادت باشه چقدر پس انداز داشتیم

ولی وقتی پول نداشته باشه خب منم ک بهم سخت میگذره

اتفاقا بهش گفتم ک قبلا دست من بود اگر یادت باشه چقدر پس انداز داشتیم ولی وقتی پول نداشته باشه خب من ...

تو هی الکی خرج بتراش نزار فرصت واسه ول خرجی داشته باشه ولی در عوض خودت واسه خودت پس انداز کن

بذار دست خودش باشه،اینجوری خیال خودت راحتتره  هرچقد نیاز داری یه کم بیشترم بگیر واسه خودت پس ا ...

وقتی لازم داره

مجبور میشم ک بدم بهش یعنی دلم میسوزه

ولی وقتی دست خودمه کلا ، انقدر خوب و با مدیریت این پولا خرج میشه

وقتی لازم داره مجبور میشم ک بدم بهش یعنی دلم میسوزه ولی وقتی دست خودمه کلا ، انقدر خوب و با مدیریت ...

آره ببین ما زنا چون یه ترسایی تو وجودمون داریم برا همین بهتر پس انداز میکنیم.

براش قسط بتراش،مثلا برو طلا بخر،تو قرعه کشیای خونگی شرکت کن و خیلی راههای دیگه

اینجوری مجبوره قسطاشو بپردازه و براتون یه پس اندازم میشه

بعدم پس انداز واسه همینه ک وقتی گیر میفتین به دادتون برسه

البته برا خودت یه مقدارشو جدا بذار برای روز مبادای خودت بقیشو اگ خواست کمکش کن

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡