2777
2789
عنوان

بارداری

125 بازدید | 14 پست

سلام من29خرداد پریود شدم و بعدش رابطه داشتم و هفته دوم ترشحات سفید رنگ دیدم اونم در طی دو سه روز خیلی زیاد و الان ترشحی ندارم و فقط گاهی شکمم درد میکنه و الان دو سه روزه حالت تهوع و تپش قلب و سرگیجه شدید دارم. به نظرتون دلیلش چیه??? احتمال حاملگی هست?? راستی سینه هام درد ندارن تو بارداری سینه درد اوایلش هست?? 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیکلات چند روزس????چند روز عقب انداختی???من فقط یکم دلم درد میکرد فک میکردم پریود میشم پنج روزعقب انداختم بی بی زدم +بود 

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍
سیکلات چند روزس????چند روز عقب انداختی???من فقط یکم دلم درد میکرد فک میکردم پریود میشم پنج روزعقب ان ...

معمولا28-30روزه است هنو 3-4روز مونده واس پری!! امروز کلا از حال رفتم و همش عق میزدم. نمیدونم چرا اینجوری شدم. 

معمولا28-30روزه است هنو 3-4روز مونده واس پری!! امروز کلا از حال رفتم و همش عق میزدم. نمیدونم چرا این ...

استرس داری حتما.یکم صبرکن اگه نشدی بزن

استرس داری حتما.یکم صبرکن اگه نشدی بزن

ن استرس نداشتم داشتم کباب لقمه درست میکردم بوش خورد بهم اینجوری شدم. دیشبم رابطه داشتم بعدش لکه ها زرد رنگ دیدم. و تمام 

یعنی پریودیم. نزدیکه?? 

ن استرس نداشتم داشتم کباب لقمه درست میکردم بوش خورد بهم اینجوری شدم. دیشبم رابطه داشتم بعدش لکه ها ز ...

منم لک زرد میبینم ولی خوب من الان نزدیک دوماهمه.صبرکن اگه خیلی عجله داری فردا صبح که ادرار داری اول بار تست بده ببین مثبته یانه.چون من لقاح دقیقا همون روز اتفاق افتاده بود سریع نشون داد.ان شالله که اگه میخوای بارداری صبح تست کن😘😘😘