2777
2789
عنوان

چقد بدم من 😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 24 پست
مرسی از مهربونیت 😊 میشه روانکاوی چیزی برم حلش کنم ؟

بله میشه 

من خودم این حس وحشتناک  رو‌نسبت به حیونها دارم 

اصلا به هیچ عنوان نمیتونم نزدیک حیونهای اهلی بشم 

ولی بگو دست بزن به شیر مشکلی ندارم مار بندازم روی شونم مشکلی ندارم 

هر چی هم منطقی میگم بابا اینها که خطرناکترن ولی منطقی پشت این قضیه نیست دست خودم نیست من حتی دلم نمیخواد برم دنبالش حل بشه 

ولی مورد شما راحتتر حل میشه اگه خودت هم‌تمایل داشته باشی 

سه چیز را قربانی نکنید :خانوادتان،احساستان،وقارتان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با آن آل پی ترسهایی که این جوری هست درمان میشه. کوروش معدلی  ترسهایی فوبيا رو درمان میکنه

بله تهرانم ... شماره ای ازش داری ؟ 

خیلی ممنونم ازت 😍

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
بالاخره اونم مثل ادم بزرگ مواد غذایی بالا میاره ولی مقدار کم .... بنظرت چیکار کنم ترسم واسه بچم بریز ...

چقد دلم واسه طفل معصوم سوخت 😢😢😢

ماها آدم بزرگيم وقتي استفراغ ميكنم انقد سست و بيحال ميشيم واي به اون بچه بيچاره 😔😔😔

بايد هرطور شده بغلش ميكردي 

خواهش ميكنم بچتو اينجور مواقع تنها نزار

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑
مار😲شیر😲 😲😲😲

اوهوم توی یه سیرک بود دست زدم به شیر 

توی یه شعبده بتزی هم بود مار رو گذاشتند روی شونم سرش و دمش رو‌ گرفتم ولی اصلا نترسیدم 

حالا فقط بگو یه گربه توی این کوچه باشه یعنی میمیرم و زنده میشم تو خونه یی که گربه یا پرنده یا سگ داشته باشند پامو نمیذارم 

باز از سگهای بزرگ کمتر میترسم تا کوچیک 

واقعا نمیدونم چرا اینجوریم هر چی هم راجع بهش فکر میکنم هیچ دلیل منطقی و حتی غیر منطقی هم ندارم 

ولی خیلی خیلی حس بدیه 

سه چیز را قربانی نکنید :خانوادتان،احساستان،وقارتان
چقد دلم واسه طفل معصوم سوخت 😢😢😢 ماها آدم بزرگيم وقتي استفراغ ميكنم انقد سست و بيحال ميشيم واي به ...

بغلش کردم بلافاصله بعد ازینکه بالا اورد بوسش کردم تمیزش کردم همون لحظه اوق زدن ترس دارم 

تاحالا 3بار توی ماشین یهویی روم بالا اورده چون یهویی شده نترسیدم ولی اینو چون میدیدم اوق میزنه میترسم

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!