2777
2789
عنوان

چکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 40 پست
ذله کردنش بدون ذله شدن خودت و بچه ات اتفاق نمیفته همین الانم اون داره راحت میچرخه و میره عروسی و کیف ...

نمیتونم بی خیال باشم. نمیتونم ببینم با اموال من دارن کیف میکنن. نمیتونم. 

ذله کردنش بدون ذله شدن خودت و بچه ات اتفاق نمیفته همین الانم اون داره راحت میچرخه و میره عروسی و کیف ...

لباساشو نمیشورم. کارای خونه رو انجام نمیدم. ماشینو ازش میگیرم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من از اول که نظر دوستانو تو تاپیک قبلیت خوندم واست ناراحت شدم گفتم شرایطشو نداری و این حرفهارو باید بشنوی ولی عزیزم این تاپیکتو که خوندم فهمیدم شرایطت واسه بزرگ کردن نینی گلت خیلی بهتر از خیلی از ماهاست ولی فقط میخای به واسطه بچه شوهرت ذله بشه 

عزیزم نکن گناه داره مشکلاتت که به واسطه اون بچه به وجود نیومده که بخای ازش انتقام بگیری میخای جداشی خب جدا شو ولی بچتو بگیرو بزرگ کن فکر کن تو کشورای اروپایی هستی خیلیا حتی تو سن پایین حامله میشن طرفم ولشون میکنه ولی یه آدم بی نظیر تربیت میکنن به اینکه پدرشم کی و چیه کاری ندارن

شما حتی این لفظیم که واسه نینیت به کار میبری ومیگه بچش درس نیس چون اون بچه مال شما و از وجودته حتی اگه پدرشم بد باشه شما در مقابل بچه باید جواب پس بدی چون شما پدرشو واسش انتخاب کردی اونکه این شوهرو واسه شما انتخاب نکرده

ایشالا از حرفهام ناراحت نشده باشی من کمتر نظر میدم تو تاپیکها ولی واسه شما حیفم اومد نگم چون واقعا شرایطشو دارین خودتونم یه ادم قوی و مستقلین پس حیفه اون بچه بیشتر از دنیا به شما احتیاج داره و باید پیش شما باشه

نمیتونه بچه ۷ ماهه رو نگداره بلاخره برش میگردونه الان نقطه ضعف دستش ندین ولی هیچ وقت از بچت نگذر گلم

تا دعوامون میشه زنگ میزنه ب خانوادم ب خواهرای خودش همه رو با خبر میکنه. خسته شدم از بس جدا خوابید از  بس توهینای ننشو تکرار کرد از بس گف طلاقت میدم. از بس ب خودم و خانوادم توهین کرد. از بس گف میخوام ازارت بدم

تا دعوامون میشه زنگ میزنه ب خانوادم ب خواهرای خودش همه رو با خبر میکنه. خسته شدم از بس جدا خوابید از ...

میدونم چی میگین دقیقا اخلاق همسر منم همینه با این تفاوت که من اموالی ندارم که خرجش کنم ولی خیلی خیلی بدتره  اما شما که این همه مستقلی و مشکل مالی نداری به جز بچت از راههای دیگه هم میتونی اذیتش کنی یا اگه واقعا قصد جدایی داری بخاطر بچت از اذیت کردنشم بگذرو جدا شو تا روح و روان خودتو نینیت در آرامش باشه

میدونم چی میگین دقیقا اخلاق همسر منم همینه با این تفاوت که من اموالی ندارم که خرجش کنم ولی خیلی خیلی ...

تصمیم گرفتم تو همین خونه بمونم. اونم بره خونه خواهر و مادرش بهمم تهمت زد بزنه شبا فقط بیاد اینجا. چون خانوادمم خ مشکلات دارن نمیتونم بچمو بردارم برم اونجا ی شهر دیگه هم هست هر روزم شوهرم ب بهونه دیدن بچه بیاد اونجا دعوا راه بندازه و اعصاب اونا رو خورد کنه. 

میدونم چی میگین دقیقا اخلاق همسر منم همینه با این تفاوت که من اموالی ندارم که خرجش کنم ولی خیلی خیلی ...

چه راه های دیگه ای اذیتش کنم؟ ببین الان رفته خونه خواهرش جلو شوهرخواهر و خواهرش پت تلفن ب من میگه تو خونه مجردی میخوای!