2777
2789
عنوان

تیروئیددخترم

88 بازدید | 8 پست

روزسوم تولدبردیم آزمایش تیرویئددادامروززنگ زدن اورژانسی بیاین که عددتیروییدش۵.۸هستش بالاس بایددوباره تکراربشه دوباره ازش خون گرفتن کسی بچهش اینطوری بوده؟بخدادارم دق میکنم خیلی حالم بده اشکام بندنمیادتوروخداهرکی هرچیزی میدونه دریغ نکنه ازگفتنش؟

امیدت فقط به اون بالایی باشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه ک ندارم مجردم😅

ولی پسرخالم همچین شد همین امسال بار اول بالا بار دوم خوب شدولی اگه بازم بالا باشه فورا بهش قرص و دارو میدن میاد پایین و خوب میشه

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

تیروئید در نوزادان اگه زود تشخیص داده بشه تا زسر یکسال هم درمان میشه نگرانش نباش،،،،

دکترم بمن میگه تو دوران بارداری،استرس مادر سبب ابتلا نوزاد به تیروئید میشه ،،،

زیاد استرس داشتی؟

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
تیروئید در نوزادان اگه زود تشخیص داده بشه تا زسر یکسال هم درمان میشه نگرانش نباش،،،، دکترم بمن میگه ...

نه اصلادوران بارداریم خیلی خوب بود

امیدت فقط به اون بالایی باشه