2777
2789
عنوان

از چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 23 پست
اگه اروپا بود الان بچه رو ازت میگرفتن

مجبورت نکردن بجای اروم کردن و راهنمایی بیای مزخرف بگی خب ؟؟؟؟ 

هیچکدومش از قصد نبوده

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
نه عزیزم 2سالو نیمشه موقع سم زدن تو اشپزخونه زیر کابینت بردمش تو اتاقش توتختش  بوش یکم تو خونه ...

دیگه عزیزم گذشته. ولی بچه ها وزنشون کمه. یکم سم که ممکنه برای مای 50 کیلویی کاری نکنه برای اونا اذیت کننده باشه.

بازم من فکر می کنم از دندونه. سعی کن همش بهش آب و قند و چیزای نمکی بدی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه عزیزم گذشته. ولی بچه ها وزنشون کمه. یکم سم که ممکنه برای مای 50 کیلویی کاری نکنه برای اونا اذیت ...

ابمیوه ازین پاکتی کوچولوها بده واسش ؟  اسهالش باز شروع شد

ابمیوه ازین پاکتی کوچولوها بده واسش ؟  اسهالش باز شروع شد

آره عزیز میوه کلا برای اسهال خوب نیست. قند آب میوه حاضری هم زیاده خودش یه جور ملینه.

آب بهش بده. اگه میخوره محلول او آر اس. کته خوش نمک با ماست بده.

چای و چیزای ملین و مدر نده.

آره عزیز میوه کلا برای اسهال خوب نیست. قند آب میوه حاضری هم زیاده خودش یه جور ملینه. آب بهش بده. اگ ...

ببخشید اینقدر سوال میپرسم 

سیب زمینی اب پز با ماست خوبه واسش ؟ 

و موز ؟ 

کلا چیا مقویه چه سوپی بدم بهش که سنگین نباشه حالشو بد نکنه ولی خوب هم باشه؟

مجبورت نکردن بجای اروم کردن و راهنمایی بیای مزخرف بگی خب ؟؟؟؟  هیچکدومش از قصد نبوده

عزیزم شما نمیدونم چه تصوری از بچه‌داری کردی؟! حرف من مزخرف نبود، عین واقعیت بود. این از این مدل بچه نگهداری و این هم از مراقبت‌های بعدش! آخه برای بچه با این شرایط بالینی میای تو نی‌نی سایت سوال میپرسی که چکارش کنم؟ مگه اینجا دکتر هست؟! من امثال شما مامان باباها رو تو بیمارستان کم نمیبینم و خوب میدونم چی دارم میگم.....

ببخشید اینقدر سوال میپرسم  سیب زمینی اب پز با ماست خوبه واسش ؟  و موز ؟  کلا چیا م ...

سیب زمینی و هویج آب پز، کته، ماست براش خوبن. میتونی سه تای اولیو تو سوپ بریزی ولی اصلا چربش نکن. موز هم کال باشه خوبه. نون سوخاری هم من به بچه هام می دم برای اسهال خیلی خوبه.

عزیزم شما نمیدونم چه تصوری از بچه‌داری کردی؟! حرف من مزخرف نبود، عین واقعیت بود. این از این مدل بچه ...

من قبل زدن تاپیک زنگ زدم وقت دکتر گرفتم ماشین نداشتم پولم تو خونه نداشتم حتما شرایط بردنشو نداشتم که نرفتم احتیاجی به نظر دهی این مدلی تو نداشتم فقط راهنمایی میحواستم تا کمک های اولیه رو برسونم بهش 

من پردیسم کار شوهرم تهرانه تا میومد طول میکشید

قبل حرف زدن کمی فکر کنی بد نیس 

بچه داری من به خودم مربوطه و اینکه چی دیدی و میبینی تو بیمارستان به خودت ربط داره و اصلا واسم مهم نیس لطف کن دیگه هم کشش نده عزیزم