2777
2789
عنوان

بيكاري شوهر

1388 بازدید | 77 پست

شماها چكار ميكنيد اخه كسايي كه همسراتون كار ندارن خسته شدم از صبح تا شب تو خونه ور دلمه ديوونه شدم تو تربيت بچه دخالت ميكنه تو كار خودم خونه بحث مون ميشه بچه عصبي شده حرف گوش نميده پول نداريم خونه نداريم اه اه اه اي خدا هروز التماس ميكنم بره سر كار يه خورده باباش يه خورده بابام كمك ميكنه كه فقط اجاره بديم و نميرم از گشنگي 😰😰😰😰😰

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروقران دعا كنيد و بگيد چكار كنيم خسته شدم صبح چشم نميخوام باز كنم بيدار ميشه اذون ظهر صبحونه و مبايل و كل كل با بچه و دخالت تو كار من تا شب وقت خواب دوباره روز از نو دارم ديوونه ميشم

خب بره بيرون دنبال كار چرا تو خونه نشسته

نميره ميگه بسه كفاف زندگي مون ميرسه مدام دعوا داريم ميگم لاقل برو تو كوچه دو ساعت عين زنا نشيته تو خونه من جاش خسته شدم

آخی عزیزم درکت می کنم میدونم خیلی سخته واقعا مرد بیکار بشین داخل خونه من الان در اثر گرما مرتب شوهرم هی تعطیل می‌کنند وقتی که چند روز بیشتر رو دلم میشینه تو خونه احساس می کنم دارم خفه میشم بهش گیر میدم میگم برو یکم بیرون در بیا با اینکه سرکار خداراشکر بیکار نیست ولی یکی دو روز تعطیل داخل خونه اعصابم خورد میشه واقعا خدا به دادت برسه خیلی آدم داغون میشه وقتی شوهرش همش بره دلش باشه انشالله که عزیزم هر چه سریعتر یه کار خوب گیر شوهرت بیاد از این وضع رها بشید

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊