2777
2789
عنوان

مهموني 😍

390 بازدید | 19 پست

ميخوام اكيپ فيلمبردار هامو دعوت كنم خونمون 

يعني فرق العاده بودن كلي باشون بهمون خوش گذشت حالا ميخوام جبران كنم 

منو غذاييم چي باشه ؟!

ميخوام بهشون يچيزي بعنوان ياد بود بدم چي بدم!؟

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

حداقل ۱۰ نوع غذا و و دسر اینا درست کن   یادبودم نیدونم یه چی خوب بشون بده دیگه  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رستوران خوب رزرو کن وسنگ تموم بزار

ولی خب وظیفشون بوده پولشو گرفتن دیگه‌ اول زندگی خرج خودت کن 😄

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

فسنجون یا چلو گوشت یا زرشک پلو با مرغ غذای اصلی 

کشک بادمجون یا الویه یا میرزا قاسمی بعنوان غذای همراه

سوپ شیر یا جو 

ژله 

سالاد ماکارونی یا کلم یا سزار 

نوشیدنی 

ماست خیار یا بورانی یا ماست ساده 

یادبود هم میتونی براشون خانما شال، آقایون تیشرت مثلا بخری

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
٢١تير

بیابروبفکرکارای دیگت باش 😐

من جای توبودم تا۱ماه سمت گوشی نمیومدم

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
رستوران خوب رزرو کن وسنگ تموم بزار ولی خب وظیفشون بوده پولشو گرفتن دیگه‌ اول زندگی خرج خودت کن 😄

پولشو گرفتن جدا ولي حون با ما اشنا بودن كلا برا ما فرق داشت

بیابروبفکرکارای دیگت باش 😐 من جای توبودم تا۱ماه سمت گوشی نمیومدم

چيكار كنم😂😂😂

برو ماه عسل 

اول زندگیته برووو بچرخ رستوران برو 

فقط خودت کیف کن تو این مملکت فقط باید کلاه خودتو سفت بچسبی 

یه چند سال دیگه بچه دار میشی حسرت این روزا رو میخوری

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

بعدشم‌تو تازه عروسی 

تو حالاحالاها باید مهمونی بری زرتی میخوایی مهمون دعوت کنی 

بعدشم‌تو تازه عروسی  تو حالاحالاها باید مهمونی بری زرتی میخوایی مهمون دعوت کنی

بابا اينا فرق دارن

بابا اينا فرق دارن

وا😂😂

خب حالا که اینقدر فرق دارن با بقیه با نظر آش رشته موافقم

2790
2778
2791
2779
2792