2777
2789
عنوان

تولد همسر

197 بازدید | 8 پست

سلام  بچه ها ۳۱ تیر تولد همسرم هست ما هر سال تولد همدیگرو شاهانه میگیریم جوری ک تا یه ماه همه از تولد ما میگن ولی امسال چون نزیدیکه عروسیمونه نمی‌خوام خونوادم زیاد تو فشار باشن هر سال ک تولد گرفتم واسش مامانم اینا واسش طلا خریدن خانواده اونم برای من اونجوریه.امسال میخواستم واسش تو خونه مامانم اینا یه مهمونی خودمونی بدم مادر شوهرم میگ نگیر بابا ولش کن نزدیکه عروسیه پولاتونو خرج نکنین سال بعد تو خونه خودت میگیری ولی من ب هیوچ‌عنوان دوست ندارم بدون جشن تولد همسرم بگذره نمی‌دونم شاید چون اونم هر سال برا من تولد آنچنانی گرفته منم نمیخوام‌جلوش  کم بیارم ب نظرتون حرف مادر شوهرمو‌ گوش بدم یا کار خودمو بکنم

حواستو بده ب ماهت چراغ های شهر ارزش ندارند 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تولدو بگیر حالا میتونه حتی دو نفره باشه تو کافی شاپ 

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
يه تولد دونفره بگير يه كافه ميز رزو كن براشون از قبل كيك و شمع و گل ببر بگو ميزو قبل اومدنتون رزو ك ...

واای 👻👻😍چی خریدی حالاا

با هم پولشو خرج بچه یتیما کنید

همسرم از یه بنیاد کودک بچه داره هر ماه خودشو می‌بره واسش خرید می‌کنه یعنی حتی وقتی ما خودمونم دستمون تنگ باشه هر ماه پول اونو می‌زاره کنار

چندوقته سرش شلوغه لباس نداره نميره خريد دو دست كامل لباس بيرون يه دست لباس اسپرت و يه جفت كفش گ ...

خیلی خوبه ایشالا ک بهتون خیلی خیلی بی خوش بگذره همیشه اولین ها ب یاد میمونن همسرتون این اولین تولدش همیشه ب یادش میمونه

ممنون همچنين به شماهم خوش بگذره  اولين تولدشه كه باهميم و اولين تولدش در طول زندگيش واسه همين ...

چقدره خوب ک شما ب عنوان یه همسر خوب به فکرش هستین مطمن باش اگر اینجوریه از روز تولدش ب بعد بیشتر وابسته شما میشه خانواده شوهر منم فقط تو بچگی واسش تولد گرفتن اونم ک اصلا یاد همسرم نیست و من الان دو ساله ک واسش تولد میگیرم هر‌ سال بعد از شب تولدش برق لذتو تو‌چشاش میبینم خیلی خوبه آدم خوشحالی اونی‌ک قراره یه عمر کنار هم باشیم و آدم ببینه