2777
2789
عنوان

خانمهای وارد به رنگ مو

90 بازدید | 10 پست

سلام

دخترم شپش گرفته حالا میخوام رنگ بذارم که من نگیرم و شنیدم رنگ درجا ازبین میبردشون

حالا قصد دارم دکلره کنم زمینه قبلی موهامم ۷و۹

چه مارک دکلره بگیرم

چقدر رو موهام بمونه

رنگ چه شماره ایی بگیرم کنفی بشه؟؟

خب بهتر نیس دخترتونو درمان کنین به جای این کار 😐😂

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استارتر عزیزم من خیلیا رو به واسطه محل کارم دیدم ک این مشکل رو پیدا کرده بودن و راهای مختلفی ک برای درمان انجام داده بودن با توجه به تجربه عده کثیری ک دیدم اینو خدمتتون عرض میکنم ان شاالله ک کارساز باشه براتون و حل مشکل بشه

ابدا موی بچه رو رنگ نزنین چون جنس مو رو خشک میکنه و بدتر از همه اینکه هر رنگ مویی کامل نمیبره شپش رو و حتی اگه ببره رشک رو از بین نمیبره و سر هفته درمیان از تخم و همچنان این مشکل ادامه خواهد داشت

داروهایی ک داروخانه داره حتی خارجیهاش ک نزدیک۷۵تومن پولشه عوارض بسیاری از جمله کاهش شدید حافظه و.... خصوصا برای بچه ها داره

سرکه و اینها هم در یک مرحله از بین نمیبره تمام شپش رو و بجز رشک خود شپش هم باقی میمونه همچنان

و اما بهترین و ساده ترین روشی ک شاید خیلی دم دستی بیاد ولی از خییییلیا شنیدم ک خییییلی کارامد هست

شستن سر با تاید دستی😳

توی مرحله اول کامل شپش رو از بین میبره و برای رشکهایی ک توی سر هستن هفته بعد مجدد شستشو بدین و خلاص😁

البته قبلش برین داروخونه یه دونه شامپو شپش بخاطر شونه ای ک داره بخرین 

بعد از شستشو با تاید نرم کننده بزنین شونه معمولی بکشین و بعد با شونه شپش کامل مو رو بکشین و از شرشون خلاص بشین

امیدوارم زودتر مشکلتون حل بشه

استارتر عزیزم من خیلیا رو به واسطه محل کارم دیدم ک این مشکل رو پیدا کرده بودن و راهای مختلفی ک برای ...

ممنون عزیزم

موی دخترمو نمیخوام رنگ کنم موی خوومو میخواستم

دخترمو سرکه زدم خیلی بهتر شده بازم ادامه میدم تا یک هفته با سس مایونز و دم کرده اسپند و این چیزا