تویه مسیری خاکی امام علی داشت رد میشد فقط نورمثل بلور بود دورتادورش ستاره بود داداش بزرگم صدام کرد سریع بیا امام علی میخواد رد بشه نمیتونم توصیفش کنم چطور بود فقط نور بود ومیدرخشید داشت ردمیشد که پیش من وبرادرم ایستاد وسلام کرد سپس به مسیری که جاده خاکی ودراز بود رفت ملت پشت سرش بودن بعداز لحظاتی یک هیت عزاداری رد شدن کسی تفسیر خوابمو میدونه خواهشن هرکی بلده بهم بگه نگرانم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
پارسال خواب امام حسین دیدم دستمو گرفت گفت بیا کربلا باور کنید تنها رفتم مریض بودم همه گفتن میری عراق میمیری ماشاالله وقتی برگشتم کاملا حالم خوب شده بود از اسم خبری نبود