2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 32 پست
منم اصصصصلا علائمی نداشتم عزیزم میگفتم محاله باردار باشم! ولی بودم...این علامتها فرد به فرد فرق میکن ...

منم اصلا باورم نمیشه چون تنبلی تخمدان داشتم

ماه پیش فقط از روز اول تا پنجم عسل و دارچین و زنجبیل خوردم، تازه گفتم این ماه از شب 3 پریودی لتروزول بخورم تا باردار شم

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله باشی دوست عزیز منم علامتم فقط تنگی نفس بود حتی وقتی فهمیدم باردارم باورم نشد 

منم دیشب به زور نفس میکشیدم ممکنه تنگی نفس باشه؟

هنوز برای علائم بارداری زوده معموله از هفته 6/7 علائم شروع میشن

ممنونم انشالله نی نی شمام سالم و خوشگل موجل بیاد تو بغلتون

برا منم دعا کنید شیمیایی نباشه این دفعه

أره عزيزم انشالله كه خيره  فقط عزيزم خط كنترل كمرنگه انگار  الهي كه مثبته

تو عکس بد افتاده وگرنه کامل قابل رویته به شوهرمم نشون دادم گفتم شاید توهم زدم ولی اونم گفت مثبته

انشالله كه بارداري خوبي خواهي داشت إز دادي ب منم بگو

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه

منم فروردین بارداری شیمیایی داشتم...بیبی چک مثبت آزمایش منفی...نطفه ضعیف بود...ماه بعد ینی اردیبهشت اقدام کردم و باردارشدم.اصلن نگران نباشین بارداری شیمیایی میتونه یه نشونه خوب باشه از اینکه باردار میشین.معمولن خیلیا میشن بدون اینکه بفهمن و فکرمیکنن چند روزفقط عقب انداختن.ولی یادتون باشه سقط محسوب نمیشه و اقدامتون رو از ماه بعدش ادامه بدین.

شاید در جهانی دیگر….

بارداری شیمیایی یعنی چجوری عزیزم؟

یعنی لقاح صورت میگیره و پایین رحم جا. میگیره یا اصلا لانه گزینی انجام نمیشه (به دلیل نقص کروموزومی یا انعقاد خون و... که هم میتونه از مرد باشه هم از زن) ولی هورمون بارداری در بدن تولید میشه نتایج بی بی چک و از خون مثبت میشه و بعد از حدودا یک هفته بعد از عقب افتادن پریود خودش سقط میشه

منم فروردین بارداری شیمیایی داشتم...بیبی چک مثبت آزمایش منفی...نطفه ضعیف بود...ماه بعد ینی اردیبهشت ...

ممنونم از راهنماییت گلم منم فروردین باردار شدم

خداکنه این یکی سالم باشه  

ممنونم از راهنماییت گلم منم فروردین باردار شدم خداکنه این یکی سالم باشه    

سالمه مطمعن باش.منم همش از این فکرا میکردم.الان هفته سیزدهمم هنوزم باورم نمیشه.هیچ علامتی هم ندارم حتی ی بارم بالانیاوردم.

شاید در جهانی دیگر….