2821
2789
عنوان

ختم صلوات

96 بازدید | 9 پست

دوستان هرچقدر مایلید رو تو نظر سنجی علامت بزنید اگه خواستید بیشتر بفرستید تعدادش رو بگید ممنونم

تعداد رای : 6
نظرسنجی
۱۰
4
66%
۲۰
1
16%
۳۰
1
16%
۴۰
0
0%
 وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗

من 2000تا به شرط التماس دعا😌

تاکی باید بفرستم؟ 

اشکال نداره دوروز بکشه؟

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

من  100 تا التماس دعا

مراقب کسانی که سفره دلتان را برایش باز میکنید باشید.فقط آدمهای کمی هستند که واقعأ برایشان مهم است.بقیه فقط میخواهند سوژه ای برای سخن چینی داشته باشند.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من 2000تا به شرط التماس دعا😌 تاکی باید بفرستم؟  اشکال نداره دوروز بکشه؟

سلام چشم حتما دوست عزیزم انشا.. حاجت روا شی....محدودیت زمانی نداره خانومی

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗
مرسی عزیز دلم چشم حتمااا حتمااااا حاجت روا باشی عزیزم

خواهش میکنم عزیزم ان شاءالله که حاجت روا بشید.

مراقب کسانی که سفره دلتان را برایش باز میکنید باشید.فقط آدمهای کمی هستند که واقعأ برایشان مهم است.بقیه فقط میخواهند سوژه ای برای سخن چینی داشته باشند.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز