2777
2789

خوب بیرون سر گرمن متوجه نمیشن گاها

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

دكتر ببر با يه چك ساده متوجه ميشه مشكلي باشه

اينقد ناراحتي نداره خداروشكر تو خونه متوجه ميشه

احتمالا بچه ات بيخياله😂بواش مهم ني سروصدا

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه یه بچه تو فامیل داریم اون تو هر شرایطی صداش کنن نگاه میکنه. تو هرررررررر شرایطی این شده آیینه دق من... همه وقتی دختر مو صدا میکنن یه جوری میشن در مقابل اون

تبریک میگم 

دختر شما از همین الان حرف مردم ب تخمشم نیس😂😂😂😂😂😂

ولی جدای از شوخی تو مهمونی ها سروصدا زیاده مشکلی نی هنوز سنش کمه 

شایدم ب تن صدای خودتو شوهرت فقط عادت کرده 

یعنی فقط صدای خودتو همسرت براش آشنایی داره و یکم زمان ببره تا ب صدای دیگران هم واکنش نشون بده

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎

اگه ب صدای شماهم واکنش نشون نمی داد پس حتما ی مشکلی هس ولی اینطوری ک تو گفتی مشکلی نی فقط ب صدای دیگران هنوز عادت نکرده 

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎
البته جایی بریم به صدایه منم کاری نداره

شاید عادت ب شلوغی نداره صداهارو تشخیص نمیده هنوز و یا اینکه چون سرش گرمه و پی بازیگوشی اینطوره 

ولی اگه احتمال میدی یا احساس میکنی صداتونو نمیشنوه ی دکتر ببرش خیالت راحت بشه 

پسر منم اونطوریه. خودشو میزنه به اون راه

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من
شاید عادت ب شلوغی نداره صداهارو تشخیص نمیده هنوز و یا اینکه چون سرش گرمه و پی بازیگوشی اینطوره  ...

بازیگوشع... پسرعمش کنارش داد میزنه ولی نگاش نمیکنه...کلا خاصه این بچه.. حالا بش بگم بستنی میخای سریع میره در یخچال