2777
2789
عنوان

چالش معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 49 پست

من امتحان سخت بود هر چی جلوتر می رفتم سوالا سخت تر می شد هی تو دلم می گفتم فلانی امام زمان برات بسازه

(با اندکی تعقیر)

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

یه بارم کلاس آمادگی دفاعی بودیم منم بچه زرنگ بودم یه نفر که یه سال ازم کوچیکتر بود ورقه ریاضیشو داده بود جواباشو براش بنویسم منم گفتم معلم که داره درس میپرسته درس مهمی هم نیست بذار الان حلش کنم با دوستم افتاده بودیم رو ورقه و داشتیم مینویشتیم و اطلاعاتمونو به رخ هم میکشیدیم که یه دفعه احساس کردم یکی به پستم زد معلممون بود که گفت دارین چیکار میکنین (فک کرده بود مثلا داریم برا دوست پسرمون نامه مینویسیم🤣) منم گفتم داریم ریاضی حل میکنبم بیچاره گفت این کلاس جای ریاضی نیستو رفت یر جاش

نگو اونموقع که ما مسغول حل بودیم چند بارم صدامون زده نشنیدیم😁 در این حد عشق درس بودیم ما

عضو گروه رز قرمز ، وزن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدایشش دوست داشتی جواب بده شده یکی نمره اش افتضاح شده باشه چند نمره بهش اضافه کنی نیوفته

من یه سال و نیمه دارم تدریس میکنم 

امسال برا پیش دانشگاهیامون به اصرار مدیر چندین نمره دادم که قبول شن چون سال آخرشونه 

ولی پایه هدی پایین تر زیاد نه فقط اونایی که ۷ به بالا میگیرن مستمرشونو جوری میدم که قبول شن

تازه نوبت دوم نمیشه به نمره ورقه اضافه کرد فقط مبتونیم مستمرو تغییر بدیم

ولی دیگه زمان ما گذشت که حتی بیست و پنج صدم هم نمیدادن تو راهنمایی که کلا کامپیوتر نمره میده و همه قبول میشن تو دبیرستانم اداره تهدید میکنه باید نمره بدین 

عضو گروه رز قرمز ، وزن 
من یه سال و نیمه دارم تدریس میکنم  امسال برا پیش دانشگاهیامون به اصرار مدیر چندین نمره دادم که ...

ای خدا 

یعنی دیگه شهریوری نداریم بیاد امتحان بده

غزلم چه طوری گلم؟؟؟ خوبی؟ چه خبرا؟؟؟

به به خانوم خانوما چه طورییییییییی😍😍😍😍😍😍😍😍😍هر از گاهی میای منو خر ذوق میکنیا😍😍😍😍😍😍😍😍

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
ای خدا  یعنی دیگه شهریوری نداریم بیاد امتحان بده

خیلی کم ان

دانش آموزی داشتم نمی تونست اسمشو بنویسه روخوانی نمی تونست بکنه کلاس هشتمم بود تو مطالعات انداختمش ،جالب بود که امسال دیدم یه پایه بالاتر اومده ینی تو همه درسا قبول شده بود

عضو گروه رز قرمز ، وزن 
خیلی کم ان دانش آموزی داشتم نمی تونست اسمشو بنویسه روخوانی نمی تونست بکنه کلاس هشتمم بود تو مطالعات ...

عجیبه تعقیر تا چه حد 

من  تو دانشگاه و دبیرستان درس میدم. انقدر اتفاقا خنده دار برام افتاد..

یه بار تاپیک زدم یکیش که خیلی خنده دار بود گفتم...

یه خانوم بی شخصیت اومد هر چی از دهنش دراومد گفت

گفت دروغ گوی عقده ای هستی، بیمار جنسی هستی و میخای پسرا مردا از راه بدر کنی...

منم کلا دیگه گذاشتم کنار این خاطره ها تعریف کنم!

درون من جهانیست که فرومانروایش وجدانم است... 
سیستم آموزشی ایران داره رو به بی سوادی میره البته اینم بگم ها درساشونم نسبت به درس های ما سخت تر شد ...

متاسفانه 

من  تو دانشگاه و دبیرستان درس میدم. انقدر اتفاقا خنده دار برام افتاد.. یه بار تاپیک زدم یکیش ک ...

نه بگو . 

نه بگو .

،

یه بار تند میومدم خوردم به یه دانشجو، جای رژ لبم موند دو لباسش،

رژ خیلی کم رنگ زده بودما، ولی تازه زده بودم،  جاش موند...

طرفم به روم اورد

از خجالت اب شدم، خیلی بد بود

درون من جهانیست که فرومانروایش وجدانم است... 
، یه بار تند میومدم خوردم به یه دانشجو، جای رژ لبم موند دو لباسش، رژ خیلی کم رنگ زده بودما، ولی تا ...

اخ اخ اخ 

حالا اون بد بخت چقدر متلک شنیده