2777
2789
عنوان

چالش معلم

462 بازدید | 49 پست

با ارض پوزش از معلم های جمع

چقدر جلو معلم ضایع شدید . چقدر معلم رو اذیت کردید . چقدر معلم هاتون رو سر کار گذاشتید . پشت سرشون چی گفتید؟؟؟

اول خودم یک دفعه یه سوالی بود معلمه گفت کسی راه حل دیگه سراغ داره من فک کردم بعدی رو میگه هی تند تند دستم رو بالا می کردم که بذاره من جواب بدم آخرش گفت فلانی تو راه حل دیگه ایی یراغ داری راستش من خودم با حدس و آزمایش حلش کرده بودم هیچی دیگه تو کلاس هر چی آبرو داشتم پرید 

پشت سرشونم زیاد حرف زدم 

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ضایع شدنشونو زیاد دیدم یکی عقبی رفت که بشینه رو صندلیزاویه رو دقیق نگرفته بود پهن شد کف کلاس 😂😂😂😂😂😂اون یکس داشت راه میرفت و توضیح میداد یهو از سکو افتاد پایین و دوباره پهن شد کف کلاس😁😂😂😂😂😂😂اون یکی پرده هوشمندو کشیده بود پایین داششت جلوش توضیح میداد پشت به پرده بود یهو پرده از اون بالا درومد اوفتاد رو سرش مث روح شده بود😂😂😂😂😂😂😂

خدا نصیب نکنه یکیشون پشت مانتوش اندازه یه کف دست خونی بود😐😑

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
من ضایع شدنشونو زیاد دیدم یکی عقبی رفت که بشینه رو صندلیزاویه رو دقیق نگرفته بود پهن شد کف کلاس 😂😂 ...

وایییی آخری از همه بدتر بوده

ما معلم مردمون بچه ها می ایستادند به تلفناش گوش می کردنن ببینن چی میگه بعد همین معلمه می خوایت بگه الو می گفت الوووووو بعد کلاس می رفت رو هوا

معلم شیمی ما خشتکش پاره شده بود خودش نفهمیده بود ما هم همش میخندیدیم زنگ اول با ما داشت بچه ها گفتن وای این تا زنگ اخر میخاد چیکارکنه نوشتیم تو ی کاغذ خانم عزیز خشتکت پاره اس گذاشتیم رو میز هنوزم شورت صورتی میبینم یادش میفتم 

من خودم معلمم ولی یه بار موقعی که دانش آموز یودم خیلی ضایع شدم

معلممون سوال میپرسید همه دستشونو میبردن بالا و اوکی که گرفتن زود جوابو میگفتن معلمم پرسید قافیه چیست؟ منم دستمو بردم بالا گفت بگو داشتم تعریف میکردم دیدم هی چشمای معلممون گرد میشه

تعریف کردم که هر بیت دو قسمت دارد که به هر قسمت مصراع می گویند نمیدونم چرا به جا تعریف قافیه اینو گفتم ... ینی در این حد اون زمان حفظی بودم

همه هم بهم خندیدن

عضو گروه رز قرمز ، وزن 
معلم شیمی ما خشتکش پاره شده بود خودش نفهمیده بود ما هم همش میخندیدیم زنگ اول با ما داشت بچه ها گفتن ...

چه طوری می دیدی ؟؟