2777
2789

بله عزیزم دکتر برقعی بهترین دکتر ستون فقرات و دیسک منو قم گفتن عمل میخاد رفتم ایشون گفت تااخر عمرتم نیمخای دوتاورزش داد با دوتاقرص خوب خبو شدم باورت میشه

به همه توصیش میکنم این دکترو یه خانومی بهم ادرس داد که خودشم باید دیسک عمل میکرد با وضع خراب که این دکتر با یه قرص ۵تومنی خوبش کرده

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔

دکتر گیو شریفی.

عالیه

آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه.  آآنه ه ه  تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭                      گاهی میپرسند از من  عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را  گریه میریزد بهم!☔️    🍁😢😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

مادرم 10 یا 11 سال پیش کمر درد داشت و سنش کمتر از 40 بود و رفتیم مشهد پیش دکتر علیرضا رفعتی ولی اون موقع بدون اینکه موارد دیگه ازجمله فیزیوتراپی و حتی استراحت رو تجویز کنه گفت باس سریع عمل کنی وگرنه فلج میشی و منم یکی دو هفته دیگه میرم خارج و معلوم نیس کی برگردم و خییلی ترسونده بود ما رو ( بعدا هم نرفت خارج و الکی میگفت که زودتر عمل کنیم) اون موقع بهترین پلاتین رو که حدودا 10 تا 15 میلیون بود رو هم گفتیم بذارن و گفت باس بیمارستان خصوصی عمل کنین که بهتره و بیمارستان خصوصی هم ک میدونید هزینه هاش خیلی بیشتره و حق عمل هم بیشتر میگیرن و همه رو انجام دادیم و  اصلا دکتر!!!!! توصیه هایی برای اینکه بعد عمل باید چه امکاناتی فراهم بشه و ... نکرد و گفت بعد چند هفته خیلی خوب میشی و ... بعد عمل و کلی درد و رنج و استراحت مطلق و مراقبت بعدی، تو چند ماه (نمیدونم 4 تا 6 ماه) گفت پلاتین ها شکسته که نمیدونم با اون مراقبتهایی که ما میکردیم و اون بهترین پلاتین ها چطور این اتفاق افتاده بود و بعدش هم دوباره عمل کرد و بیشتر پلاتین ها رو در آورد و کلی درد و رنج بعد از اون و کمر مامانم خییییییییییییلی بدتر از قبل عمل شد نفهمیدیم چطور پلاتین هایی گذاشته بود که بعد عمل پرسیدیم با ناراحتی گفت انداختم تو سطل آشغال برید نگاه کنید!!!! و نمیتونست نه بشینه و نه پله رو بالا بره و ... آخر ک کارش با ما تموم شدو فقط میگفت خوبی خوبی!!!! جلسه آخریش که رفته بودند اصلا حرفاشون رو هم گوش نکرد و وسط حرفاشون چون آخرین نفر بودند از مطب رفت و اعتنایی نکرد و بعدش هم رفتن جای چند تا دکنر دیگه ولی کاری هم از دستشون برنمیومد چون کاری ک نباس میشد شده بود و فقط میگن مراقبت و دارو و... فقط اگه مشکل کمر دارید اصلا جای یک نفر اعتماد نکنید و حتما پیش چند تا دکتر خوب برید و سریع خام نشید.

الان هم میگیم فقط کسایی که بخاطر یکم درآمد بیشتر و ... به هر اسمی دارن مردم رو تیغ میزنن خدا سزاشون رو هم تو این دنیا و هم آخرت بده....