2777
2789

بله دختر خاله هام سه تا شون ليفت ابرو انجام دادن راضي هستن البته من زياد سر رشته ندارم اما همين طوري كه صحبت مي كردن ليفت با نخ بعد يك سال برگشت داره اينا جراحي از توي شقيقه پوست رو كشيده بودن و اينا ....مي گفتن دائمي و 

همين جوري زيبايي خدادادي بهتره من كه خيلي مي ترسم از دكتر

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دختر خاله هام سه تا شون ليفت الرو انجام دادن راضي هستن البته من زياد سر رشته ندارم اما همين ...

آخه من ابروهام نامتقارنه کمی ، واسه همین میخام انجام بدم ، هزینه ی دائمش چقدر شد ؟ کدوم شهر هستین ؟

آخه من ابروهام نامتقارنه کمی ، واسه همین میخام انجام بدم ، هزینه ی دائمش چقدر شد ؟ کدوم شهر هستین ؟

عزيزم هزينه اشو من نپرسيدم اين حرفها رو هم از توي صحبت هاشونشنيدم توي نت سرچ كن دكترهايي كه انجام مي دن توي شهر شما حتما مي بيني 

اما خيلي مواظب باش تحقيق كن مشورت كن جاي خوبي برو خدايي نكرده مشكلي پيش نياد 

موفق باشي دوست عزيزم

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕

من اول خواهر شوهرم انجام داد بعد که من دیدم اکی شده و مشکلی نداشته منم 7 ماه پیش انجام دادم. برای من خیلی کمتر بود با نخ لیفت کرد اما چون سن خواهر شوهرم زیاد بوده و چین و چروکاش خیلی عمیق تر بود جراحی آندوسکوپیک انجام داد. جفتمون پیش هیربد بهنام انجام دادیم. خداروشکر تا امروز به مشکل نخوردیم. این شماره موبایلشه میتونین حتی تلفنی هم مشورت بگیرید ازش 09203182328