2777
2789
عنوان

واکسن ۴ ماهگی

350 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

ببخشید امروز واکسن ۴ ماهگی دخترم رو زدم 

۴ ساعت ی بار بهش قطره دادم ولی خواستم ببینم دمای بدنش چند باشه تب محسوب میشه؟

میشه برای خاله شدنم یه صلوات بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمای بدنش از ۳۷درجه بیشتر باشه تب محسوب میشه

ولی از من به سما نصیحت با این نابسامانی مملکت که هیچ نظارتی روی هیچ ارگان و وزارتی نیست ریسک خیلی بزرگیه که به بچه هامون واکسن بزنیم 

من خودم با تحقیقاات خیلی زیاد به دخترم واکسن نزدم

شما هم تحقیق کن

دمای بدنش از ۳۷درجه بیشتر باشه تب محسوب میشه ولی از من به سما نصیحت با این نابسامانی مملکت که هیچ ن ...

مگه میشه عزیزم اخه این واکسن ها یجوری پادزهر بیماری های بد هستش برای بدن مگه لازم نیست؟!!!

سلام عزیزم.واکسن4ماهگی هم بچه روبی حال میکنه وسخته؟؟؟؟

تا الانش که کمتر از دو ماهگی اذیت شد و بیحال ولی الان دیگه یکم بدنش داغ شده و بی قراره

دمای بدنش از ۳۷درجه بیشتر باشه تب محسوب میشه ولی از من به سما نصیحت با این نابسامانی مملکت که هیچ ن ...

میشه بیشتر توضیح بدین؟

از کجا تحقیق کردین؟

وای عزیزم بیتابی نکرد منم باید این ماه واکسن ۴ ماهگی پسرم رو‌بزنم خیلی میترسم میگن خیلی سخت. اره؟

از صبح خدا رو شکر خب بوده الان یکم بی قرار شده

مگه میشه عزیزم اخه این واکسن ها یجوری پادزهر بیماری های بد هستش برای بدن مگه لازم نیست؟!!!

این پادزهر ها خوبن برای بدن ولی متاسفانه حیوه حاوی واکسن ها و مواد نگهدارنده اونها در صد زیادی از بچه های کشورمون رو دچار اوتیسم کرده 

ایران از هند واکسن میگیره 

من این حرفهامو الکی و بدون سند نمیگم و نمیخوام واقعا تو دلتون رو خالی کنم ولی یکی از اقوام به خاطر واکسن تاریخ گذشته فلج شد 

خییلی دردناکه و هیچ کسی نیست تا گردن بگیره

وای عزیزم بیتابی نکرد منم باید این ماه واکسن ۴ ماهگی پسرم رو‌بزنم خیلی میترسم میگن خیلی سخت. اره؟

من بیشتر استرس همون موقع زدن سوزن رو داشتم که خدا رو شکر سریع گریه اش بند اومد سریع بعدش شرو کن باش حرف زدن و بازی کردن زود یادش میره

میشه بیشتر توضیح بدین؟ از کجا تحقیق کردین؟

از ۲۰تا دکتر  و طبیب تلفنی و حضوری پرسیدم

یکی از دکتر ها به دختر خودش واکسن نزده بود حتی واکسنی که برای حج میخواستن برن

به منم نگفت که نزنم چون به گردن میگرفت ولی خودم عزممو جزم کردم الان اطرافیان ما خییلی ها دیگه واکسن نمیزنن