_malmal_ مدیر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 عنوان شده؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 37 پست از دست تاپیکای کاربری عاصی بشید؟؟؟؟ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️ 1397/04/24 | 01:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترجااااان عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 16673 بعضیا ک واسع اب خوردنشونم تاپیک میزنن نه بابا ایشون فقط درباره یه موضوع نزدیک ۲۵ص تبادل نظراشه فقط یک موضوع درخواست دوستی قبول نمیکنم
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 نمي دونم ايني كه من مد نظرم هست شما هم همونو مي گي يا نه اما وقتي تاپيك مي زنه ياد مادرشوهرم مي افتم ... نمیدونم فک نکنم اون باشه ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
معمارباشى عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 7278 😂😂😂😂😂😂😂😂 والا😅 آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
عسل73 عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 6555 نمیدونم فک نکنم اون باشه اين اخه همشهري مادرشوهر منه خيلي اخلاق هاشون شبيه همه يعني تاپيك مي زنه مي بينم فقط ياد اخلاق هاي مشتركشون مي افتم خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨👩👧👦💕
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 من يه كاربره هست ميون اينهمه مشكلات ملت زرتى تاپيك ميزنه نامزدم امشب بهم نگفت بوس بوس نالاحتم😑😑ينى ... خخخخ واقعاااا ایندفه منم صدا کن باهم خفش کنیم ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
خانوم_علی_آقا عضویت: 1394/03/14 تعداد پست: 13238 عزیزم اینجا ب کسی خوبی نیومده خوبیتو دشمنی میدونن من جوابشو به یه کاربری که بهش گفت بچه نیار خوندم الان بدنم پره کهیره 😅 هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 اين اخه همشهري مادرشوهر منه خيلي اخلاق هاشون شبيه همه يعني تاپيك مي زنه مي بينم فقط ياد اخلاق ه ... دل پرتو سر این خالی کن😅😅😅 ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
معمارباشى عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 7278 خخخخ واقعاااا ایندفه منم صدا کن باهم خفش کنیم 😂😂😂 آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
عسل73 عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 6555 دل پرتو سر این خالی کن😅😅😅 اوففففف نمي شه طرفشون بري قشنگ حسابتو مي رسن خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨👩👧👦💕
هیچکس۱۳۷۳ عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 5131 فقط اینایی ک راجع به گ و زی دن خودشون یا شوهرشون تاپیک میزنن 😑با ذوقم تعریف میکننا فازشونو نمیدونم🤔 تاحالا به گزینه ی زندگی شخصی بقیه به من چه? فکر کردید. ?گزینه خوبیه بهش فکرکنید
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 اره بابا اوووف کاش گزینه بلاک داشت نی نی سایت ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 اوففففف نمي شه طرفشون بري قشنگ حسابتو مي رسن اررره دیدی همیشه یکی دوتا مفتشم دارن ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 فقط اینایی ک راجع به گ و زی دن خودشون یا شوهرشون تاپیک میزنن 😑با ذوقم تعریف میکننا فازشونو ن ... دلشون خوشه میفهمی خوووش😂 ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️