2777
2789

هیچوقت خواب تون برای کسی تعریف نکنید 

صدقه همیشه رد کنید 

این خواب هشدار دهنده ست

دچار اسیب در نگاه و‌ نگرش معنوی میشید..

خیلی هم عمیق هست..

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچوقت خواب تون برای کسی تعریف نکنید  صدقه همیشه رد کنید  این خواب هشدار دهنده ست دچار ...

من تازه دارم کارمندبانک میشم.تواینترنت دیدم نوشته بودازروی چشم زخمه وازطرف اطرافیان.من این خواب روصبح خیلی بعدازاذان دیدم‌.یعنی درسته؟

من تازه دارم کارمندبانک میشم.تواینترنت دیدم نوشته بودازروی چشم زخمه وازطرف اطرافیان.من این خواب روصب ...

تو اینترنت خیلی چیزها هست 

پنج درصد ش درسته 

بله این خواب درسته.ربطی به چشم زخم نداره 

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
استرس گرفتم.یعنی دین وایمانم داره کم میشه؟

یک مثال بهتون میزنم

یک شخصی در فامیل من خوابشون دیدم 

که چشمشون دچار مشکل شده بود مثل شما..

و در خواب بهشون گفتم نگران نباش قرار خوب بشی..

حدود چند ماه بعد اون شخص اتفاقی برای اولین بار رفت کربلا..

و نگاه ش به زندگی و خدا و معنویات تغییر کرد..

شما هم همینه..احتمال زیاد اتفاقاتی تو زندگی تون افتاده که از اون راه درست فاصله گرفتید..

این جور مواقع خیلی صدقه بدید..سیل صلوات انجام بدید..

روزی هزار مرتبه صلوات بفرستید..توسل به حضرت فاطمه کنید و حضرت مهدی..

این دو بزرگوار حتما توسل کنید..